Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Naruto skal endelig omfavne den siste konsollgenerasjonen, og etter en liten prøverunde er det tydelig at den økte ytelsen kler spillet veldig godt...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg kan like gjerne være ærlig på det første som sist - Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 er ganske langt utenfor min komfortsone. Hvis du er som meg, altså en fersking når det gjelder Naruto, så kan det være en fordel å ta et semester med utdanning innen mangaen. Etter 15 år har nemlig hele pakka blitt ganske så innviklet. For å oppsummere i ekstremt korte drag følger vi Naruto Uzumaki oppvekst og reise mot å bli landsbyens beste ninja. Jeg får beskjed av spillet om at Team 7 har gjenoppstått, og dermed starter dagens demo av spillet.

HQ

Naruto og hans to venner rir på hodene til deres mektige demoner, og de skal nå beseire et gigantisk monster med ti haler. Naruto sitter på Gamakichi, en enorm frosk som kan hoppe over fjell og har et drøss av angrep som inkluderer å kunne mane frem en forvokst slange og en snegle.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Dette er en annonse:

Jeg vet ingenting om de dypere aspektene ved historien, men jeg trekkes inn takket være cel-shade-grafikken som er fantastisk på Playstation 4. Ekstremt fargerik tegneseriestil blandet med rimelig tilgjengelig kampmekanikker gjør at spillet ønsker meg velkommen.

Før jeg kommer frem til monsteret med ti haler må jeg hugge en haug av mindre fiender i biter. Halvveis gjennom dalen har jeg faktisk nådd 4334 slaktede fiender, og jeg har fortsatt et stykke igjen.

Mye av Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 minner meg om Capcoms Asura's Wrath, det siste spillet jeg testet fra utvikler CyberConnect2. Motstanderne er store som hus, og etter å ha redusert hovedfienden litt starter en tilsynelatende evigvarende quick time-sekvens. Her flyr Naruto opp langs monsteret lange armer for å nå frem til hodet. Tror jeg. Det hele er litt kaotisk.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Dette er en annonse:

Det er best å ikke tenke for mye. Hvis jeg prøve å forklare hva som skjer og hvorfor det skjer vil nok hodet mitt eksplodere. Det er bedre å fokusere på flyten i dukkingen, glidingen og knappetrykkingen. Det er alltid noe nytt å ta inn over seg av fargerike eksplosjoner, effekter, og det hele ser virkelig lekkert ut.

Selv om jeg altså kun har ytterst grunnleggende kunnskap om spillserien, så får jeg servert en overraskende god opplevelse. Faktisk var den så god at jeg måtte prøve den lille demoversjonen en gang til, om det så bare var for å se om det ga noe mer mening i andre runde - det var var fortsatt forvirrende. Likevel vekket spillet interessen min, og det skader heller ikke at det vil ha både online og lokal flerspiller når det slippes.

HQ
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Relaterte tekster

0
Ny trailer for Ultimate Ninja Storm 4

Ny trailer for Ultimate Ninja Storm 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 skal som kjent slippes til PC, Playstation 4 og Xbox One, og utviklerne i CyberConnect2 ser ut til å være i rute til en...Loading next content