Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Crime Boss: Rockay City
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   forspill
   Need for Speed: Most Wanted

   Need for Speed: Most Wanted

   Med klampen i bånn viderefører Burnout-utvikler Criterion den populære Need For Speed-serien. Vi besøkte utvikleren...

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Vårt første spørsmål til Matt Webster, en av skaperne av Need for Speed: Most Wanted, var om Hot Pursuits overraskende gode salgstall fikk dere til å tenke wow, dette må vi gjøre igjen?

   - Det stemmer at Hot Pursuit gjorde det svært bra, men før vi i det hele tatt fikk se noen salgstall hadde vi begynt arbeidet på Most Wanted. Da vi begynte å jobbe med Need For Speed-serien var det klart med én gang at Hot Pursuit og Most Wanted skulle få Criterion-stemplet. Selv om begge involverer å kjøre rundt med biler, er de to veldig annerledes enn resten av spillene i serien, forklarer produsent Matt Webster.

   Men ikke misforstå meg, vi ønsker ikke å lage oppfølgere til tidligere spill. I stedet mener vi at serien trenger en vitamininnsprøytning, noe vi planlegger å gjøre (igjen) med Need for Speed: Most Wanted.

   Men hvordan skal de gjøre det? For det første er alle bilene tilgjengelige fra sekundet du kjører i gang spillet. Vel, det stemmer ikke helt, men i stedet for å kjøpe nye biler med pengene du samler sammen i karrieremodusen, vil de over 50 bilene være gjemt rundt omkring i spillets by. Noen av de mindre eksotiske bilene som Mitsubishi Evo eller Ford Focus står kanskje parkert ved fortauet, men for å finne de virkelige godbitene må du ut på oppdagelsesferd. Men det gjelder å passe seg for politiet - de er ikke spesielt glad i biltyver. Fansen har mast, og nå er de også blitt hørt: I Need For Speed: Most Wanted får vi nemlig også et gjensyn med samleobjektene fra Burnout Paradise.

   Dette er en annonse:

   De fleste racingspill tvinger deg til å kjøpe nye biler, eller låse dem opp ved å utføre historieoppdrag. Hvorfor har dere valgt å gå en annen vei?

   - Vi ønsker at alle spillere skal få kjøre den bilen de vil. Det er ytterst få som har tid til å bruke flere timer bare for å få tilgang til favorittbilen, og personlig synes jeg ikke det høres gøy ut engang. I Most Wanted kan du kjøre i stykker asfalten med favorittbilen allerede 15 minutter inn i spillet. Og det er helt opp til deg om du vil kjøre om kapp, prøve det ut på noen svære hopp eller finne nye samleobjekter, forteller Craig Sullivan.

   Etter å ha pratet med de kjempeentusiastiske utviklerne, var jeg helt klar for å gi spillet en prøvetur selv. Fans av det originale Need For Speed: Most Wanted vil med én gang legge merke til likhetene. Criterion hedrer forgjengeren ned til minste detalj. Fantastisk idé. Til og med din første bil er den samme som den var for sju år siden: BMW M3. Gameplayet blander høy, nitroladet fart, lange sladder og spektakulære krasj, før det sender deg ut på gaten og lar deg gjøre det hele én gang til.

   Bilene føles tyngre enn før, og Matt Webster forklarer at dette er fordi Criterion har snekret sammen helt nye kjøremekanikker. Vi vil også få kjøre off-road, noe som betyr at man må være litt taktisk når det kommer til valg av bil- og hjultyper. Heldigvis kan hjultypen endres med ett enkelt knappetrykk på piltastene takket være menysystemet EasyDrive, som vil være tilgjengelig til enhver tid. EasyDrive vil også la spilleren teleportere til nye aktiviteter, eller biler som allerede er blitt funnet.

   Dette er en annonse:

   Såkalte Speedpoints er spillets valuta og erferingspoeng i ett, og det er funksjonen som sveiser enspiller- og flerspillerdelen sammen. Når du får fler fartspoeng vil du nå høyere opp på Most Wanted-lista. Er du ekstra flink kan fartspoengene også låse opp andre godsaker, som bedre bildeler også videre.

   For å gjøre flerspillerdelen ekstra intressant har Criterion lagt fokus på at spillere skal ødelegge for hverandre. Selv om du klarer å totalvrake en motstander er han kanskje ute av topplisten, men hvis han vil kan han fortsette å kjøre kun for å få hevn. Det er like hektisk å brutalt som det høres ut, og Craig Sullivan forklarer at dette ikke er et spill hvor spillerne blir oppfordret til å kjøre pent. I stedet oppfordres det til skitne triks - dette ikke et hvilket som helst bilspill. Dette er Most Wanted, og det er bare å feste setebeltene!

   Need for Speed: Most Wanted
   Need for Speed: Most Wanted
   Need for Speed: Most Wanted

   Relaterte tekster

   Need for Speed: Most WantedScore

   Need for Speed: Most Wanted

   ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

   Criterion har kombinert Burnout Paradise med det originale Most Wanted. Resultatet er en enestående sosial racingopplevelse...

   Vinn et fett ratt og Most Wanted-DLC!

   Vinn et fett ratt og Most Wanted-DLC!

   NYHET. Skrevet av Redaksjonen

   I ukens fredagskonkurranse handler alt om fart. Ikke bare kan du vinne heftige Need for Speed-utvidelser, du kan også sikre deg et topp moderne racing-ratt.

   7
   Masse nytt til NfS: Most Wanted

   Masse nytt til NfS: Most Wanted

   NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

   EA og Criterion har lansert tre nye DLC-pakker til Need for Speed: Most Wanted, og byr på nye biler, nye spillmoduser og et helt nytt område.   Loading next content