Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scalebound

Nei, Scalebound ser fortsatt ikke ut til å komme tilbake

Selv om Xbox-sjef Phils Spencer faktisk ikke direkte nektet for det denne gangen, så det er kanskje et visst håp tross alt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått fem år siden Microsoft bestemte seg for å kansellere Scalebound, utviklet av PlatinumGames. Først førte dette til hard kritikk mot Xbox-teamet, men regissør Hideki Kamiya beklaget senere for feilene på deres vegne og sa han ønsket å gi spillet en ny sjanse.

Som resultat er det fortsatt folk som drømmer om Scalebound, og da Xbox-sjef Phil Spencer besøkte Tokyo Game Show forrige uke ble han spurt om dette, og Game Watch ønsket å vite om mulighetene for en gjenoppliving av spillet. Spencer svarte (oversatt av VGC): "There's currently nothing to say about Scalebound."

Selv om dette definitivt er et negativt svar for folk som håper på Scalebound, er det verdt å påpeke at det er et mer vagt svar en det Spencer har gitt tidligere til samme spørsmål. Siden Microsoft for tiden prøver å øke sin japanske Xbox-satsing, vil en tittel som Scalebound definitivt hjelpe på den fronten.

Scalebound

Relaterte teksterLoading next content