Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Neste Overwatch League-sesong spilles fortsatt i Overwatch 2 tross utsettelsen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen dager siden valgte Blizzard å utsette Diablo IV og Overwatch 2, og det var egentlig meningen at begge spillene skulle lanseres neste år, men nå kommer de heller på et tidspunkt i 2023.

Når det gjelder Overwatch 2, er det første spørsmålet naturligvis: "hva med Overwatch League?" Ligaen har nemlig avslørt at de går over til Overeatch 2 i neste sesong, som begynner tidlig neste år, og lagene har gjort store endringer for å tilpasse seg til det nye 5v5-formatet.

Så hva skjer egentlig? Tydeligvis er det fortsatt planen å avvikle turneringen i Overwatch 2, det har de opplyst via Twitter:

"What's cool is the next season of the Overwatch League will give the community a fantastic view into the development team's planned direction for the franchise before experiencing the content for themselves. As we get closer to preseason, we'll have dates and locations to share."

Så lagene skal altså bruke en relativt uferdig utgave av spillet.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content