Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
NFL Street 2: Unleashed

NFL Street 2: Unleashed

Per har aldri skjønt seg på denne sporten, men nå ser det ut til å løsne. Unleashed er amerikansk fotball på sitt virkelig beste!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ved et par anledninger har jeg satt meg ned med et NFL-spill, av ren nysgjerrighet. En sport som er så enorm i USA må jo ha noe for seg. Og ganske riktig, det tok ikke mange sekundene før jeg ble fascinert av spillet. Problemet er bare det at jeg ikke sitter på nevneverdig kunnskap om spillet. Det blir litt Bambi-på-isen-preg over det hele når det er undertegnede som skal sette opp taktikken. Mye gjetting, kasting og håping med andre ord. Men da jeg åpent postkassa og så NFL Street 2: Unleashed, (S2), bestemte jeg med for virkelig å gjøre en innsats og sette meg inn i det. Og ganske riktig, dette kan jeg godt trives med.

HQ

S2 er faktisk veldig underholdende. Du må ikke nødvendigvis kunne så veldig mye om amerikansk fotball heller, spillet inneholder en enkel og grei treningssekvens som tråkker deg gjennom det du bør kunne. Siden dette er street-versjonen foregår selvsagt ikke alt like tradisjonelt. Du har en del kast, mottak, triks og fanteri du nok ikke vil støte på i virkeligheten. Eller la meg si det sånn; det er større sjanse for å se pupper enn et supermottak à la S2 under Super Bowl. (Hei vent...!) Du får også muligheten til å bruke veggene som hjelpemidler, og for alt du gjør opparbeider du deg skillpoeng. Når du har fått nok skillpoeng kan du gå inn i en modus som kalles Gamebreaker. Så lenge du er i denne modusen blir du mer eller mindre uslåelig, uansett om du er i forsvar eller angrep. Men for å opparbeide deg disse poengene er det viktig å gjøre ting med stil. Desto flere triks du gjør, jo bedre. Alt fra å løpe via veggen, ta imot ballet mellom bena eller terge motstanderne med litt dansing gir deg poeng.

PSP-versjonen av S2 inneholder også helt unike moduser du ikke finner på noen andre konsoller. STREET Slalom, Style Standoff og Style Point Challenge gir spilleren et fint avbrekk fra de vanlige kampene. Det er også mulig å spille multiplayer via WI-FI og opptil 4 personer på en PSP. Dette gjøres ved at en og en spiller og får stylepoeng for det han gjør. Den som står igjen med flest poeng på slutten, vinner. Med andre ord må du ikke være en fan av amerikansk fotball for å ha det gøy med dette spillet. Personlig falt jeg veldig for 1 mot 1-modusen, hvor du befinner deg på en åpen bane helt alene mot en motstander. Så er det om å gjøre å komme seg rundt motstanderen og score touchdown flere ganger enn han klarer å gjøre det samme.

Selv om dette kanskje ikke er det første spillet jeg vil kjøpe meg når jeg går til anskaffelse av en PSP, står det høyt på ønskelista. Det var et veldig underholdende spill du kan plukke opp hvor som helst for å fortsette kampen om gatene. Kan du ingenting om spillet må du selvsagt beregne litt tid til å mestre alt sammen, men det går overraskende fort. Og når det først sitter, vel da sitter du også. Som spikret.

----------------------------------------------------------------------------------
Følg med på Gamereactors PSP-spesial!

Dette er en annonse:

Les anmeldelsen av Ridge Racer
Les anmeldelsen av NBA Street: Showdown
Les anmeldelsen av Wipeout Pure
Les anmeldelsen av NFL Street 2: Unleashed
Les anmeldelsen av World Tour Soccer
Les anmeldelsen av Need for Speed Underground: Rivals

NFL Street 2: Unleashed
NFL Street 2: Unleashed
NFL Street 2: Unleashed
Dette er en annonse:
NFL Street 2: Unleashed
NFL Street 2: Unleashed
NFL Street 2: Unleashed
NFL Street 2: Unleashed
NFL Street 2: Unleashed
NFL Street 2: Unleashed
NFL Street 2: Unleashed
NFL Street 2: Unleashed
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Mange spennende og originale spillemoduser
-
Lite informasjon om taktikker og litt uoversiktlig for oss nybegynnere
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
NFL Street 2: UnleashedScore

NFL Street 2: Unleashed

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Per har aldri skjønt seg på denne sporten, men nå ser det ut til å løsne. Unleashed er amerikansk fotball på sitt virkelig beste!Loading next content