Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades

Ny oppdatering tilføyer cross-saves til Hades

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Supergiant Games har nå sluppet en etterlengtet oppdatering til Hades, nemlig cross-saves. Dermed har du muligheten til å overføre lagringsfilene mellom PC og Switch som du vil. Dette skulle egentlig være tilgjengelig fra start, men tok litt tid å få tilføyd likevel.

Utover dette har det også kommet en håndfull forbedringer til spillet, og spillet vil nå kjøre enda mer stabilt på Nintendo Switch - selv om spillet allerede kjørte meget bra på konsollen fra før av.

Har du gått glipp av dette prisbelønte spillet kan du sjekke ut Ingars anmeldelse her.

Hades

Relaterte tekster

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Bastion, Transistor og Pyre tar oss med til den greske underverdenen, med et himmelsk godt resultat.

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

"Hvis du liker roguelite-sjangeren, er Hades et utmerket forslag, og selvfølgelig, hvis du er en fan av Supergiant Games, er det obligatorisk."

0
Hades dominerer GDC 2021 Awards

Hades dominerer GDC 2021 Awards

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den...Loading next content