Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake's American Nightmare

Nye Alan Wake til Steam i mai

American Nightmare finner veien til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i år ble Xbox 360-klassikeren Alan Wake sluppet til PC via Steam, og i løpet av noen få dager hadde utviklingsutgiftene blitt dekket.

I etterkant har Microsoft og Remedy sluppet spin-off-spillet Alan Wake's American Nightmare til Xbox Live Arcade, og nå meldes at også dette spillet skal få Steam-behandlingen.

Slippdatoen for PC-versjonen er i tillegg allerede satt, og PC-spillende Alan Wake-fans vil få gleden av det nye marerittet fra og med den 22. mai. Hvis du er tidlig ute, eller allerede eier det originale Alan Wake til PC får du i tillegg et lite avslag på prisen.

Forhåndsbestillere av American Nightmare vil få et avslag på 10% hos Steam og GOG.com, og de som eier det originale Alan Wake vil få ytterligere 15% avslag, heter det i pressemeldingen fra Remedy.

Alan Wake's American Nightmare

Relaterte teksterLoading next content