Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space Remake

Nytt Dead Space endelig bekreftet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På grunn av noen ganske pratsomme folk har det gått rykter om at gjengen i EA Motive, skaperne av blant annet Star Wars: Squadrons og historiemodusen i Star Wars Battlefront II, skal gjenopplive Dead Space-universet med en remake eller reboot i lang tid, så ikke alle ble overrasket i kveld. Ikke at det bør stoppe folk fra å være spente.

Det nye spillet heter enkelt nok Dead Space, litt i samme stil som Star Wars Battlefront og Need for Speed. En av grunnene til dette er som sagt at EA Motive lager dette spillet fra bunnen av med DICE sin velkjente Frostbite-motor. Foreløpig nøyer utviklerne seg med å si at dette selvsagt gjør spillet langt penere, samtidig som at de skal ha forbedret gameplay på uspesifiserte måter uten å gå gå vekk fra kjernen av originalen. Dessverre er det alt vi vet offisielt foreløpig også, men forvent mer informasjon etter hvert.

HQ
Dead Space Remake

Relaterte tekster

0
Dead Space Remake lanseres i januar

Dead Space Remake lanseres i januar

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da EA Motive hadde den lydfokuserte Dead Space Remake-stream i mars avsluttet de med å si at spillet ville slippes en gang i starten av 2023, og de færreste forventet vel...Loading next content