Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

OpTic vant CWL Championship i Orlando

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of Duty: Infinite Warfare. Til slutt var det favorittene i OpTic Gaming etter en intens søndag du kan lese et sammendrag av her.

Dermed klarte laget å komme tilbake fra den skuffende turneringen i Anaheim for to måneder siden. Dermed fikk Scump og FormaL sine to første verdensmesterringer.

Var OpTic dine favoritter?

Call of Duty: Infinite Warfare
Photo: Major League Gaming

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content