Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outriders

Outriders sin gavepakke er klar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix og People Can Fly har opplevd såpass stor suksess med Outriders at de allerede har sagt at spillet er starten på en ny franchise for dem. Dette til tross for store tekniske problemer i starten. Faktisk var problemene såpass store at de for to måneder siden fortalte at vi skulle få noen goder som kompensasjon. Nå er disse klare.

Så lenge du spilte Outriders før den 11. april skal det nå vente et legendarisk våpen den mest erfarne karakteren din ikke har fra før, en mengde titan som passer til nivået den er på og den nye "Frustration"-emoten. Som om det ikke var nok har de gjort slik at rustninger gir langt helse og en rekke ferdigheter er langt sterkere, noe som blant annet vil gjøre Devastator-en min meget effektiv siden blant annet Reflect Bullets og Impale er mye bedre. Du kan finne nærmere informasjon om alle forbedringene her.

Outriders

Relaterte tekster

1
OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Til tross for at det føles tjue år gammelt til tider leverer Square Enix sitt nyeste storspill ekstremt underholdende gameplay som er vanskelig å legge fra seg.Loading next content