Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Overwatch 2s neste Mythic-skin gjør Kiriko til en japansk guddom

Det kommer med Season 3 den 7. februar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har dekket oppkjøringen til Overwatch 2s tredje sesong en god stund nå, og har sett på hva Blizzard har tenkt å gjøre for å forbedre matchmakingen og den genelle konkurransefokuset i spillet, samt økonomien og måter for spillere å få ny kosmetiske goder.

Men med den nye sesongen som kommer 7. februar har Blizzard nå delt en titt på hva det neste Mythic-skinet vil være - med dette tilgjengelig som en endelig belønning i tredje sesongs Battle Pass. Som en slags oppfølging av Season 2 som gjør Junker Queen til Zevs vil Season 3 gjøre Kiriko til den japanske solgudinnen Amaterasu. Om vi skal dømme etter den korte traileren som ble delt på Twitter vil dette tillate spillere å endre fargeskjemaet til skinets rustning, og vil tillate spillere å leke med tatoveringene det har.

Vil du være gjøre en god del for å skaffe deg Amaterasu Kiriko når det kommer 7. februar?

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content