Norsk
Gamereactor
nyheter
Palworld

Palworld har 2 % av spillerne det hadde ved lansering

Fra glansdagene i januar er det bare noen få trofaste igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før lanseringen 19. januar ville alle som fortalte deg om overlevelsessimulatoren og skytespillet Palworld fokusere på det nesten Pokémon-lignende designet, men jordskjelvet det genererte de første dagene vil gå inn i historiebøkene som en av de største suksessene i videospillhistorien med en ny IP. Vi beregnet millionsalget nesten daglig til over 25 millioner eksemplarer, og det ble det tredje mest spilte tredjepartsspillet på Game Pass. Men hvordan går det med Palworld tre måneder senere?

Ikke så bra, faktisk. Etter å ha nådd en popularitetstopp i slutten av januar, med over to millioner samtidige spillere på Steam, ligger det nå på et gjennomsnitt på 40 000 spillere per dag - en nedgang på 98 % på to og en halv måned, ifølge SteamDB-data.

Kanskje var det denne raske nedgangen i Pocket Pair-tittelens popularitet som for noen uker siden fikk studioet til å kunngjøre at de var interessert i et oppkjøp av studioet, for det ser ut til at Palworld har vært et monster som selv ikke dets egne skapere har klart å temme.

Spiller du fortsatt Palworld?

Palworld

Relaterte tekster

0
Palworld (Early Access)Score

Palworld (Early Access)

ANMELDELSE. Skrevet av Conny Andersson

I en stor og vidstrakt verden har Conny begitt seg ut for å samle ressurser, bygge en base og fremfor alt: prøve å fange dem alle.Loading next content