Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Peacemaker og TyLoo forklarer Eleague Major: Boston-utgang

Merker kan ha hatt noe med saken å gjøre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før helga skrev jeg at TyLoo ikke kom til å være med i den kommende Eleague Major: Boston CS:GO-turneringa, og at Flash Gaming skulle erstatte dem, og nå har Alex Deng fra HLTV delt en pressemelding fra TyLoo som forklarer deres fravær fra konkurransen.

Organisasjonen sier at Luis 'Peacemaker' Tadeu var den eneste spilleren som fikk lov til å delta ifølge reglene. Han var interessert i å gjøre det så lenge han fikk en andel av merkeinntektene til laget. Hvis han ikke fikk det, hadde han ikke spesielt lyst til å delta.

Peacemaker sa via en TwitLonger post, ifølge Dot Esports at han foretrakk at TyLoo brukte en reservespiller, da han hadde mistet mye treningstid med sitt eget lag, Heroic, i tillegg til tid med familien.

TyLoo spurte så Eleague om de kunne bruke en reserve som hadde deltatt i Asia Minor, og etter at de fikk avslag på det måtte de se seg nødt til å trekke seg fra konkurransen.

I tillegg sa Peacemaker Twitter at Valve hadde mottatt og godtatt spillerautografmerket hans i god tid i forveien og at folk var "aware of the fact bntet had visa issues and about the possibility of me playing even before the Asian minor."

Vil du heller at TyLoo skal delta med Peacemaker enn ikke i det hele tatt?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content