Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Pirates of the Caribbean vil komme tilbake

Selv om Johnny Depp ikke har forpliktet seg til å komme tilbake som Jack Sparrow er en omstart av universet høyt prioritert hos Disney.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste av oss kan vel være enige om at Pirates of the Caribbean-filmene varierer ganske mye i kvalitet, men undertegnede finner likevel fram de tre første med jevne mellomrom. Derfor har det vært interessant å se Disney stadig prøve å lage flere filmer i universet. Til tross for flere mislykkede forsøk har ikke gigantselskapet gitt opp.

I en The New York Times-profil om Disneys produksjonssjef for live-action, Sean Bailey, nevnes det at det er en "prioritet" for produksjonsselskapet å få Pirates of the Caribbean tilbake på kinoer. Selv om han ikke sier veldig mye mer enn det bekrefter Bailey i alle fall at det vil være snakk om en omstart av serien selv om Orlando Bloom og flere har åpnet døren for å vende tilbake. Produksjonssjefen bemerker at det arbeides med en historie som "hedrer filmene som har kommet før, men som også har noe nytt å si". Ikke akkurat en tanke Disney kom på akkurat nå, så vi får se om det blir en realitet denne gangen også.

Håper du Pirates of the Caribbean vender tilbake?

Pirates of the Caribbean vil komme tilbake


Loading next content