Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Returnal

PlayStation er nok godt fornøyd med Returnal sine salgstall

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av grunnene til at Housemarque ga oss sitt største prosjekt noen gang med Returnal i april var at finnene sine mer arkade-fokuserte spill hadde skuffet salgsmessig. Å satse på en flunkende ny IP på en fem måneder gammel konsoll var likevel en stor sjanse å ta, men det har i alle fall ikke vært en katastrofe så langt.

PlayStation Studios avslører at Returnal har solgt over 560,000 eksemplarer disse første tre månedene, og selv om det åpenbart er langt unna suksessen til Ratchet & Clank: Rift Apart tviler jeg på at dette er lavere enn Sony fryktet for et PS5-eksklusivt spill i et helt nytt univers med en sjanger som mange spillere er litt redde for.

Returnal

Relaterte tekster

1
ReturnalScore

Returnal

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Housemarque har akkurat satt standarden for grafikk, lyd og kontroller på PlayStation 5, så når gameplayet er ekstremt bra også er dette lett årets beste spill så langt for Eirik.

0
Returnal er på vei til PC

Returnal er på vei til PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med Horizon: Zero Dawn, God of War og Uncharted: Legacy of Thieves Collection har Sony allerede vist at de vil satse mye mer på PC fremover, og den siste har vi hørt at...Loading next content