Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart har fått en forrykende start på PS5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å slippe et eksklusivt spill på en konsoll som det "bare" fantes rundt 9 millioner av på slippdagen er selvsagt skummelt for utviklere som ønsker at så mange som mulig skal se hva de har skapt, men gledelig nok trenger ikke Insomniac å tenke veldig på det.

Spider-Man: Miles Morales er nemlig ikke det eneste Insomniac-spillet som selger veldig bra, for studioet kan også avsløre at PlayStation 5-eksklusive Ratchet & Clank: Rift Apart har klart å selge over 1,1 million den første måneden på markedet.

Med tanke på at det ikke står noe om at dette er seriens raskest selgende spill i pressemeldingen er det nok fortsatt Ratchet & Clank fra 2016 som har den æren, men så fantes det over ti ganger så mange PS4-konsoller på markedet på da det spillet kom ut...

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterte tekster

0
Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vis slekt og venner hvor pent et spill kan bli på PlayStation 5 mens du har det gøy med en sjarmerende historie, fantasifulle våpen og en variasjon få lignende spill kan skryte av.Loading next content