Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Unite

Pokémon Unite kommer til mobiler den 22. september og får mer innhold

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Unite har jo faktisk fått en relativt god mottakelse blant noen DOTA-fans og fler, så dagens nyhet er nok mer interessant enn man skulle tro for noen måneder siden. Allerede i juni fikk vi fastslått at spillet skulle bli tilgjengelig på mobiler en gang i september, men nå vet vi akkurat når og litt mer om fremtidsplanene.

Dagens korte trailer avslører at Pokémon Unite slippes på Android og iOS den 22. september, og disse utgavene vil som lovet fungere sammen med Switch-utgaven. Siden vi uansett er inne på Switch-konsollen skal det nevnes at vi også nå vet at Mamoswine og Sylveon skal komme til spillet "snart", samtidig som at vi minnes på at alle som logger inn før 1. september får en Zeraora-lisens.

HQ
Pokémon Unite

Relaterte tekster

0
Pokémon UniteScore

Pokémon Unite

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Pokémon Unite er gratis å spille, men dessverre har det grådige mikrotransaksjoner som gir betalende spillere store fordeler.Loading next content