Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 3

Porsche inngår avtale med Forza-serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det populære bilmerket Porsche har virkelig spredd vingene etter at avtalen med Electronic Arts gikk ut. Før kunne man bare kjøre disse bilene i EA sine spill, men siden den gang har vi sett dem i stadig flere bilspill. I går kunne Sony og Polyphony Digital avsløre at de også har sikret seg rettighetene til å bruke merket i Gran Turismo Sport. Da tok det selvsagt ikke lang tid før det som vel er markedslederne kom med sin annonsering også.

Nå kan Microsoft nemlig fortelle at de har inngått en seks år lang avtale om å bruke Porsche i Forza-serien. Vi trenger dog ikke vente lenge for å se fruktene av dette samarbeidet. Allerede nå kan du laste ned Porsche Car Pack i Forza Horizon 3, noe som gir tilgang til følgende biler:

• 1973 Porsche 911 Carrera RS
• 1995 Porsche 911 GT2
• 1955 Porsche 550A Spyder
• 1960 Porsche 718 RS 60
• 2016 Porsche 911 GT3 RS
• 2016 Porsche Cayman GT4
• 2017 Porsche Panamera Turbo

I tillegg vil det være enkelte eventer og konkurranser hvor du kan vinne Porsche-biler uten å måtte betale for dem, så det er bare å holde øynene åpne. Om du ikke ser sikker på om du vil kjøpe pakken kan kanskje traileren under hjelpe på.

HQ
Forza Horizon 3

Relaterte tekster

1
Forza Horizon 3: Blizzard MountainScore

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Den første utvidelsen til det glimrende Forza Horizon 3 har ankommet, og vi har kjent på det nye underlaget, navigert snøstormer og sladdet for harde livet...

7
Forza Horizon 3Score

Forza Horizon 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Asfalt, grus, luksusbiler og krokodiller! Morten kost seg med Forza Horizon 3, men likevel føles denne festivalen en anelse for lik de foregående to...Loading next content