Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Baldur's Gate: Dark Alliance 2

Preview: Baldurs Gate: Dark Alliance II

Baldur’s Gate-serien har plantet oss foran PC- og TV-skjermen i timevis de siste årene. Nå er det endelig på tide å gå på tokt igjen!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Baldur’s Gate-serien har plantet oss foran PC- og TV-skjermen i timevis de siste årene. Først med to utrolig bra rollespill på PC, og så Dark Alliance-spillene på konsollene etterpå. Dark Alliance 2 er det siste spillet i rekken i denne serien. Spillet plukker opp handlingen omtrent der man sluttet av i det forrige. Spilte du ikke det forrige? Ikke fortvil, du får full oppdatering på hva som har skjedd i løpet av dette. Let’s go play!!!

HQ

Du kan spille spillet som singelplayer eller spille sammen med en kompis i coop-mode, coop er uten tvil kulest i mine øyne. Denne gangen har man fått litt mer varierte karakterer å spille som, hvilket er et stort pluss i margen. Spillet i seg selv er relativt basic "hack & slash". For de som ikke vet hva det er, dreier det seg om en meget enkel kampform hvor man styrer og hakker løs på fiender man møter. Ikke det at det gjør spillet til noen simpel oppgave å fullføre for det. Selv om kampsystemet er veldig enkelt så er det lagt opp litt variasjon i hva slags våpen du bør bruke mot forskjellige fiender, avhengig av hva de er osv. Så man blir nødt til å bruke skolten litt. Skal man virkelig få en utfordring på den fronten, så spiller man med en magiker. Masse kule spells som kjent fra Dungeons & Dragons RPG-bøkene, og ikke noe særlig armor. Da kan du kjapt sitte i klisteret om du ikke bruker magien din rett.

Spillet har og fått en ny feature siden det forrige med å kunne "oppgradere" våpnene sine hos butikkene i byene. Det fungerer ganske så likt som vi kjenner konseptet fra Diablo 2, man finner runesteiner og lignende som vil gi våpenet ditt attributter som; Lightning- eller poison-damage eller at våpenet blir kraftigere og generelt bare skader mer osv. Absolutt en kul ting å legge til for å gi deg et litt fancy våpen man ellers ikke ville kommet over.

Grafikken i spillet er og fantastisk bra til denne typen spill å være. Man ser alt ovenfra her, så mye skal vises på skjermen, og overbevise litt i tillegg. Det fikser de bra, grafikken er bedre her enn i det forrige, og absolutt bedre enn noen andre spill i denne genren. Det er en haug med levels å jobbe seg igjennom, hvilket kanskje var en av de større manglene med det forrige spillet - det var veldig kort. Her er det over 40 levels spredd over 4 akter, så det er mer enn nok å gjøre her. Nye monstre er blitt tilføyd, masse hemmelige rom og hundrevis av spesielle gjenstander å finne.

Musikken er og som alltid veldig bra, og den setter virkelig stemningen på de forskjellige brettene man er på. En essensiell del av det å lage gode rollespill, er det å skape en atmosfære for spilleren. Det er rollespill, man skal leve seg inn i det, det er hele poenget og det har Black Isle skjønt. Det som er så genialt er at man ikke nødvendigvis må være en garvet rollespill-nerd for å spille dette, det er lett forståelig, med en latterlig enkel og god spillbarhet! Alle kan spille det, og det foreslår jeg at du gjør, for dette blir gøy!

Dette er en annonse:

Relaterte tekster

0
Baldurs Gate: Dark Alliance 2Score

Baldurs Gate: Dark Alliance 2

ANMELDELSE. Skrevet av Vegar Beide

Det første spillet etterlot oss med en åpen slutt og nå er endelig fortsettelsen ute. Vi har sløyet oss gjennom spillet!Loading next content