Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Crazy Taxi 3: High Roller

Preview: Crazy Taxi 3

Crazy Taxi 3 er langt om lenge også på vei til PC, men har det noe å fare med i det hele tatt?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For tredje gang kan du nå få boltre deg som taxisjåfør. Crazy Taxi (CT) kom første gang til Dreamcast og ble godt mottatt. Gameplayet var godt likt, der du skulle råne rundt i en taxi og kjøre så vilt som mulig, mens du skulle få passasjerene fram til riktig sted innen en gitt tid. Dette er noen år siden og CT var en av pionerene innen denne ganske frie og «råere» sjangeren, hvor du kunne kjøre overalt i gatene, knuse ting og tang, og krasje bilene.

Denne spill-måten var ganske ny og befriende for mange da CT kom ut. Det tok heller ikke så altfor lang tid før CT2 kom ut, uten de helt store forandringene vel og merke. Disse to spillene var morsomme å spille når de kom ut, men, så kommer det et stort MEN. For da GTA serien kom til nr3 og videre til Vice City så har man i disse to spillene en taxi modus så er mye bedre, friere og ikke minst utrolig mye mer råere, enn det man ser i CT spillene. For i CT ser man aldri blod og man kjører aldri over personer (de hopper unna) og man krasjer aldri i stykker noen biler, dette gjorde egentlig ingenting da CT var beregnet på ett mye bredere publikum. Men uansett var med ett glansen over for CT spillene sin del, så jeg undrer meg over hvorfor det nå kommer en treer. Den versjonen jeg har fått tak i er en beta-versjon til PC, det er nokså mange bugs her så det har nesten til tider vært vanskelig å spille det. Men jeg regner jo selvfølgelig med at det ikke blir slik når spillet kommer ut.

Men la oss nå se litt nærmere på dette spillet, det er bare en ny by, de to andre er hentet fra de to første spillene, ellers er bare grafikken oppgradert litt og det er lagt til noen nye mini-games som jeg skal komme nærmere inn på. Musikken kommer igjen fra blant annet velkjente Offspring og Bad Religion, dette kan da ikke være annet enn et stort pluss og gir med en gang en ekstra feeling til spillet. I spillet kan du velge mellom tolv forskjellige sjåfører, som hver har sin personlige taxi. Hver av disse personene har selvfølgelig sin egen personlighet og utseende. Man har som sagt tre forskjellig byer å boltre seg i nå. Det som skiller dette spillet fra GTA spillene er de såkalte crazy skills. Disse er crazy dash, crazy hop, crazy drift, crazy drift stopp og crazy stopp. Alle disse crazy tingene er forskjellige måter å kjøre på, i crazy hop bruker du hydraulikk og hopper avgårde i vilden sky. Ved å bruke crazy drift og stopp osv. kommer det gjerne flammer ut av dekkene, noe som selvfølgelig gir ekstra bonus, og alt dette må du mestre for å komme videre i den vanlige modusen. Passasjerene består av mange forskjellige og rare personer. Her har man amerikanske fotball spillere, volleyball jenter, maskoter og en haug andre.

Foruten den vanlige modusen, hvor du må kjøre passasjerer for å skaffe penger, slik at du kan komme deg videre i spillet, har du en modus hvor du kan velge mellom et visst antall minutter hvor du bare kjører rundt og dropper av passasjerer, eller bare cruiser rundt i byene. Så kommer den siste delen, mini-games, eller utfordringer om du vil. Her blir du satt til mange små og etterhvert vanskelige oppgaver. Det begynner lett hvor du må hoppe et visst antall meter og videre hvor du skal knuse en mengde forvokste diskokuler inne i en sal. Det er totalt 25 slike utfordringer, og dette er utrolig gøy. Det er små spill som bare tar et par minutter å spille. Enkelt og greit.

Dette er en annonse:

Dette er mer eller mindre hva spillet består av, CT var bra når det kom ut, og toeren var også grei nok, men det er etter min mening liten vits i en treer. Har man allerede GTA3 og\eller Vice City så får man mye mer ut av å spille taxi modus i de spillene der. Selvfølgelig, det er gøy å flippe rundt i CT, med alle de forskjellige crazy stuntene, hive innpå et team med volleyball jenter, bare kjøre villmann og hoppe mange titalls meter opp i luften over trafikk som blokker veien osv. Passasjerene liker slikt, de gir mer tips desto råere du kjører. Høye og lange hopp og å sneie andre kjøretøyer hjelper godt på lommeboka. Så får vi se hvordan spillet ser ut når det kommer ut, og da kommer selvfølgelig GameReactor med en full anmeldelse av spillet.

Relaterte tekster

0
Spill Crazy Taxi 3 over internett

Spill Crazy Taxi 3 over internett

NYHET. Skrevet av Jonathan Leijonberg

Sega i Japan melder om at de har en arkadeversjon av Crazy Taxi 3 under utvikling. Spillet skal komma i to forskjellige kabinetter, som dessuten skal kunne gå online.

0
E3: Crazy Taxi 3: High Roller

E3: Crazy Taxi 3: High Roller

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Crazy Taxi 3 er som navnet antyder, et sykt taxi-spill. Din oppgave er selvfølgelige å transportere kunder... enda en gang.

0
Nye Crazy Taxi 3 screenshots

Nye Crazy Taxi 3 screenshots

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Crazy Taxi 3 er som kjent på vei til Xbox. Sist fredag postet vi de første screenshotene fra spillet, men siden disse var av en råtten kvalitet, fant utvikleren ut at det nok var best å sende ut et par nye hi-res screens.

0
Crazy Taxi 3: High Roller screens

Crazy Taxi 3: High Roller screens

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Sega's populære taxi-spill er tilbake i forrykende form med Crazy Taxi 3: High Roller til Microsoft’s Xbox. Sega har enda ikke sendt oss en skikkelig bunke screenshots, så du må nøye deg med tre stykker og den første infoen om spillet.Loading next content