Norsk
Gamereactor
forspill
Panzer Dragoon Orta

Preview - Panzer Dragoon Orta

Da Sega annonserte en rekke nye titler ved Tokyo Game Show i 2001, ble Panzer Dragoon Orta fort det mest ettertraktede.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Da Sega annonserte en rekke nye titler ved Tokyo Game Show i 2001, ble Panzer Dragoon Orta fort det mest ettertraktede. Og det til tross for at luften ble sluppet ut av ballonen ved samme begivenhet, da utvikleren bare klarte å stille med en logo og dertilhørende pompøs musikk. Grunnen til den allikevel nesten euforiske stemningen, skyldes seriens plass i spillbiblioteket hos mange hardcore gamere. Det er ganske enkelt en klassiker som gjenopplives.

HQ

Laget av det nå oppløste Team Andromeda, emmet Panzer Dragoon av stilrent design, knusende vakker musikk og et enkelt men meget vanedannede gameplay. Suksessen ble fulgt opp med Panzer Dragoon Zwei, som på mange måter var mer av det samme, men som allikevel hadde et par overraskelser under overflaten. Det hele ble avsluttet i et nærmest orgasmisk tredje kapitel, som stikk motsatt alle forventninger ble et RPG med undertoner av tidligere spills univers og gameplay, men som aldri fant et stort publikum på grunn av Saturns fallende status på markedet. Dette førte til oppløsningen av Team Andromeda.

Nå er teamet altså tilbake - eller det vil si deler av det originale teamet er tilbake. Mens Manabu Kusunoki og Hidetoshi Takeshita i dag er hos Artoon og nylig har inntatt Xbox med Blinx: The Time Sweeper, er drivkraften fortsatt tilstede i form av Takayuki Kawagoe fra Smilebit og Tomonori Sawada fra Wave Master. Det kan både høres og ses i den preview koden vi har fått tilsendt.

Spillet som er en evolusjon av Panzer-serien, ligner på alle måter sine forgjengere. En klassisk on-rails shooter som ikke gir spilleren styringen over dragen, men der i mot mennesket på ryggen, som kalles Orta. Vi har allerede brukt mange timer i selskap med koden, og selv om det mangler å bli implementeret flere grafiske finurligheter og en generell finpudss, er det ikke vanskelig å se hvorfor både Panzer fans og nye spilelre bør glede seg. Verdenene er enorme, fylt med grafiske detaljer og laget i et design som i likhet med tidligere, hyller den franske tegneren Moebius. Styringen virket tyngre men også mer realistisk, og fiender føles mindre iscenesatte og dermed mer spontane.

At spillet også inneholder en såkalt Appendix mode, som ut over det vanlige behind the scenes materialet, faktisk har hele det originale Panzer Dragoon fra 1995 liggende. Vi venter spent på å motta den endelige utgaven, for deretter å inntage luften som den ubestridte dragerridder.

Dette er en annonse:

Relaterte tekster

0
Panzer Dragoon Orta - Flere vakre screens

Panzer Dragoon Orta - Flere vakre screens

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det sitter utvilsomt mange Panzer Dragoon fans klare til å omfavne Segas nye kapittel i den klassiske serien, og med screenshots som dem vi nettopp har mottatt, ser det ut til at den visuelle siden lever opp til forventningene. Se dem innenfor.

0
Panzer Dragoon Orta's hemmeligheter

Panzer Dragoon Orta's hemmeligheter

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Det er ingen tvil om at Sega alltid legger med litt ekstra digg i deres store perler - og Panzer Dragoon Orta er intet unntak. Sega har nemlig avslørt noen av de mange featurene, som det ferdige spillet vil inneholde. Vi har detaljerne innenfor.

0
Panzer Dragoon flyr litt lenger

Panzer Dragoon flyr litt lenger

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Vi har lenge visst at det ville skje, og nå kan Sega så fortelle at Panzer Dragoon Orta er utsatt fra november 2002 til januar 2003. Grunnen skulle i følge firmaet være, at man vil arbeide videre med historien og et par nye features.

0
Panzer Dragoon Orta – fortsatt vakkert!

Panzer Dragoon Orta – fortsatt vakkert!

NYHET. Skrevet av Thomas Tangaard

Sega’s kjente serie får enda et kapittel med Xbox utgivelsen Panzer Dragoon Orta. Inntil videre har publiserte screenshots vært både imponerende og vakre, og siste bunke vitner om et spill som blir penere og penere jo lenger vi venter - digg!Loading next content