Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Tron 2.0

Preview - Tron 2.0

En stor del av nåtidens gamere vil med stor sannsynlighet få et helt spesielt glimt i øyet hvis man nevner tittelen Tron.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

En stor del av nåtidens gamere vil med stor sannsynlighet få et helt spesielt glimt i øyet hvis man nevner tittelen Tron. Tron er nemlig navnet på Disney’s film fra 1983, som lettere naivt prøvde å kombinere den voksende interessen for den elektroniske underholdning med en sciencefiction historie. I 1983 hadde filmen fantastiske spesialeffekter som i dag virker veldig primitive og nærmest komiske, men ikke desto mindre er filmen Tron blitt mer og mer respektert med tiden. Derfor kan alle Tron fans nå glede seg over at Monolith har kastet seg over et PC spill som skal oppfylle alle de drømmer vi hadde om bl.a. å kjøre lysmotorsykler og beseire fiender med en boomerang-aktige discer. GameReactor fløy til Seattle for å se hva Monolith hadde å by på og heldigvis tyder alt på at fans av filmen snart vil få mange av deres virtuelle drømmer oppfylt.

HQ

Monolith har de siste årene oppnådd et ry som en av de absolutt beste produsentene av FPS spill. Aliens vs. Predator 2 og No One Lives Forever 2 er de siste par titlene som har høstet mye ros for det Seattle baserte teamet. Denne beta versjonen av Tron 2.0 som vi fikk lov til å se, viste tydelig preg av den ekspertisen Monolith har fått med utviklingen av disse siste to store titlene. Selv om det fortsatt var enkelte småfeil histen og pisten, var det samlede inntrykket nærmest overveldende for en Tron fan. Grafikken og designet bygger videre på det stilsikre temaet fra filmen og selv om det er kommet nye figurer til universet er disse så bra designet at man skulle tro de kom fra den originale filmen. Den nyeste versjonen av Lithtech motoren, en forbedring av den som ble brukt i No One Lives Forever 2, leverer en grafikk som praktisk talt er identisk med filmen. Selv om det finnes personer som ikke kjenner til filmen, vil nok disse venne seg til den nærmest primitive, vektoragtige, grafikkstilen.

Etter å ha visst oss forskjellige tutorials som bl.a bruken av det fantastiske disc våpenet, fikk vi lov å se forskjellige baner fra spillet hvor enda flere av spillets originale egenskaper viste seg. Derfor er det f.eks. ikke mer enn fire typer våpen, som igjen heldigvis kan oppgraderes og på den måten transformeres til andre våpen. Videre er det mulig å gå i kamp med våpen som minner om de man kjenner fra andre FPS spill som f.eks. pistoler, hagler og granater, selvsagt modifisert slik at de passer perfekt inn i Tron universet. En annen spesielt fet feature er at Monolith har tatt med RPG aktige elementer som også ble brukt i No One Lives Forever 2, så på den måten er det mulig å oppgradere og tilpasse sin figur til sin egen spillestil. Oppgraderingen av figuren vises i øverste høyre hjørne hvor spillerens versjonsnummer står skrevet. Dette betyr at Monolith har bevart deres velkjente humoristiske sans.

Spesielt imponerende var delen av spillet hvor man kan kjøre lysmotorsykkelen. Monolith har vært veldig klare over hvor satsingen på spillet burde være og hvor viktig et slikt aspekt vil være for fans av filmen. Resultatet er blitt ytterst imponerende og undertegnende kan etter adskillige forsøk mot datamaskinen, garantere at gameplayet er akkurat slik det skal være. Kampen om å være den siste overlevende på banen er akkurat like så hektisk og vidunderlig spillbart som det fremstår i filmen. Monolith har også fått den originale designeren av motorsyklene, Syd Mead til å designe en oppdatert versjon som fremstår som enda kraftigere enn de gamle. Det blir også mulig å bygge opp sine egne ligaer som man igjen kan delta i. Selv om denne delen av spillet bare er et bonusspill, virker det allikevel så fengende og utrolig spillbart at bare bonusspillet alene er verdt prisen.

Monolith synes ennå en gang å ha et superspill i støpeskjeen og spesielt all fansen som lenge har ventet på et spill som vil kunne ære filmens karakter, må nok bare belage seg på å bruke de hardt oppsparte pengene sine på denne tittelen. Alt synes å være vurdert og tilpasset så stilen forblir perfekt og selv om spillet bygger videre på historien som ble fortalt i filmen, sørger inkluderingen av kjente figurer og miljøer for at ingen vil føle seg snytt. Lysmotorsykler og boomerang-aktige discer synes enda en gang å være fremtiden og med Monolith som guide kan man bare glede seg over nok en fet tittel.

Dette er en annonse:

Relaterte tekster

0
Preview - Tron 2.0

Preview - Tron 2.0

FORSPILL. Skrevet av Thomas Nielsen

En stor del av nåtidens gamere vil med stor sannsynlighet få et helt spesielt glimt i øyet hvis man nevner tittelen Tron.Loading next content