Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Xpand Rally

Preview - Xpand Rally

. Den spillbare demoen av Xpand Rally GameReactor har fått æren av å prøvekjøre, viser grafikkmessig noe av det råeste vi har sett i genren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvorfor skal Xbox ha all moroa? Først får konsollen en av de beste FPS titlene som noensinne er utgitt, nemlig Halo. Så kom det vanvittig bra RPG spillet Star Wars: KOTOR (det kom heldigvis også til PC), og som om ikke det var nok fikk konsollen 4 av de beste bilspillene som er utgitt: Project Gotham, Project Gotham 2, Colin 04 og Rallysport Challenge. Nå kommer oppfølgeren til sistnevnte i mai. Men heldigvis stopper forhåpentligvis den ujevne fordelingen på gode bilspill her. Den polske utvikleren Techland gjør seg nå klar til å lansere noe som kan virke som det aller beste vi har sett når det gjelder rally spill, nemlig Xpand Rally. Techland som er utvikleren av spillemotoren til FPS’et Chrome. Den spillbare demoen av Xpand Rally GameReactor har fått den aller helligste ære av å prøvekjøre, viser grafikkmessig noe av det råeste vi dødlige har sett i genren. Petter Solberg kan basere seg på roligere dager når denne tittelen kommer, da slipper han å stå opp en tidlig søndagsmorgen for å kjøre ned til testbanen sin.

Det eneste han trenger å gjøre er å kaste sin gamle PS2 med WRC, og starte opp PC’en sin. For kjøringen, kontrollen og realismen får hårene i nakken til å reise seg når jeg skrenser gjennom svingene i Xpand Rally. Denne biologiske reaksjonen er ustyrlig, for Xpand Rally er utviklet på den nye 2004 versjonen av Chrome Engine. Etter en solid overføring til DirectX 9 fikk de muligheten til å lage en fantastisk grafikk. Spredning av lys er bare eksempelvis noe de har lykkes godt med, og som gir mer realisme til spillet. Men nok om det tekniske, ingen titler kommer helskinnet i mål på bra utsenede. GameReaktors redaksjon løfter på lokket og slipper ut trykket. Hva har Xpand Rally å tilby? Det første jeg må si er at det ikke er lisensierte biler med, men er det virkelig et folkekrav? Noe som fort skal slås fast, er at det minner mye om PSOne hitten Gran Turisimo når det gjelder karrieredelen for singel-playeren. Økonomien spiller en vesentlig del her. Skal du oppgradere til den bilen du ønsker må du kjøre som ett piska skinn for å få gryn i kassa. Det vil være mer en 600 deler, fordelt på 7 grupper å investere i. Noe som er viktig å få med seg er at man vil finne oppgraderinger som man kan tune manuelt også.

Mer enn 60 baner vil være tilgjengelige med rundt 30 forskjellige underlag, spredt rundt over 5 forskjellige deler av verden. Asfalt, grus, gjørme, sand, snø og is. Alt er med. Disse banene er virkelig store og ingen av dem er bakvendt eller speilvendt! Realismen på disse er virkelig i fokus. Her er det snakk om detaljer som kald asfalt om morgenen som går over til å bli varm utover kvelden en solrik dag. Været forandrer seg mens du kjører og temperaturen vil ha effekt om vann begynner å fryse på veien eller at is starter å smelte. Du kan velge og vrake mellom 9 forskjellige rallybiler som kommer i over 30 versjoner. Det skal også være en utfyllende editor slik at det ikke skal være særlig begrensninger for hva du kan ende opp med å kjøre. I multi-player delen grupperes bilene, der serveren velger hva alternativene er. Du skal også kunne bruke egne biler her. Spillet inneholder foreløpig to typer løp. Det første er Head-to-Head, hvor du kan deise inn i andre biler og dermed sender dem snurrende og spinnville av banen. Den andre typen er Ghost, som er nærmere klassisk rally. Foreløpig ser Xpand Rally utrolig lovende ut og hvis Techland leverer varene som lovet har Colin & Co. virkelig sterk konkurranse i vente!

Relaterte tekster

0
Xpand RallyScore

Xpand Rally

ANMELDELSE. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Techland har børstet støv av deres glimrende Chrome Engine og tilpasset den deres nye Rallyspill til PC. Bernt har festet rattet til skrivebordet og skrenset rundt i hele verden.

0
Preview - Xpand Rally

Preview - Xpand Rally

FORSPILL. Skrevet av Rainer A. Isaksen

. Den spillbare demoen av Xpand Rally GameReactor har fått æren av å prøvekjøre, viser grafikkmessig noe av det råeste vi har sett i genren.Loading next content