Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Prøv Hitman 3 gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

IO Interactive har for vane å tilby gratis "Starter Pack"-er for de nyeste Hitman-spillene sine, og gledelig nok er det nå Hitman 3 sin tur i dag...selv om det er noen haker.

Hitman 3 Free Starter Pack kan nemlig lastes ned nå, og lar deg spille åpningsbanen i Dubai, Hitman 2 sitt Nightcall-oppdrag i New Zealand og opplæringsdelen i ICA Facility. Det som gjør dette litt mer komplisert enn håpet er at du ikke kan nyte dette i evig tid, for Dubai-banen blir i første omgang kun tilgjengelig frem til den 5. april.

En av grunnene til dette er at utviklerne stadig vil endre på hva som følger med i pakken, så etter hvert som tiden går skal det bli mulig å prøve ut andre områder, Elusive Targets og annet type innhold. Derfor er det greit å laste ned denne "demoen" så raskt som mulig slik at du faktisk får sjekket om det beste spillet i trilogien er noe for deg eller ei.

HQ
Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content