Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia III

Prøv Mafia III gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag slippes utvidelsen Faster, Baby! til Hangar 13s Mafia III, og i den forbindelse har utvikleren og 2K Games annonsert at du som ennå ikke har testet spillet kan laste ned en demo til PC (via Steam), Playstation 4 og Xbox One.

Denne prøveversjonen lar deg spille det første kapittelet i historiedelen, og som vanlig kan du fortsette på lagringsfilen din hvis du bestemmer deg for å kjøpe etter endt testing. Som en ekstra gulrot har spillet også fått et solid priskutt som varer frem til 17. april.

Hvis du ønsker mer kjøtt på beinet, kan vi anbefale vår anmeldelse.

Mafia III

Relaterte tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter seks år og 30 trailere er det endelig klart for det nyeste kapitlet i Mafia-serien. Kan en god historie være nok til å lage et godt sandkassespill?

0
Mafia III-utvikler åpner nytt studio

Mafia III-utvikler åpner nytt studio

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hangar 13, mest kjent som utvikleren av Mafia III, har åpnet et nytt studio i Brighton ved å ta over en indiegjeng ledet an Nick Baynes (Split/Second), og det virker som...Loading next content