Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

Prøv The Secret World i tre dager

Uten at det koster deg et rødt øre

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en lei periode med dårlig salg og nedbemanning kunne Funcom denne uken opplyse at The Secret World nå går i overskudd. Samtidig har spillets andre utvidelsespakke blitt lansert, og for å markere anledningen har den norske utvikleren lansert en ny trial-utgave av spillet.

Denne trial-utgaven vil la deg teste spillet i tre dager, uten at det vil koste deg en krone. Til forskjell fra tidligere trials kan du dessuten denne gangen starte spillingen akkurat når du vil, og ikke kun over en spesifikk helg.

Klarer du mer enn 30 oppdrag i løpet av de tre dagene får du i tillegg to dager ekstra gratis spilletid, samt 1200 poeng til bruk i spillets butikk. Hvis du klarer å beseire bossen Ur-Draug får du dessuten er ring som gir deg en boost i erfaringspoeng for den første delen av spillet.

Sving innom spillets offisielle nettsider for mer info.

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content