Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Greedfall

PS Plus-versjonen av Greedfall kan ikke oppgraderes til PlayStation 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Etter suksess på PC, PlayStation 4 og Xbox One lanseres Greedfall i morgen (30. juli) til både PlayStation 5 og Xbox Series. Som tidligere rapportert kommer de som har spillet til PlayStation 4 og Xbox One til å få en kostnadsfri oppgradering, men det viser seg at det er et unntak her.

I februar var Greedfall et av PS Plus-spillene, og nå har den offisielle Twitter-kontoen for spillet spesifisert at: "the free version obtained by the PS+ subscription is not eligible for the free upgrade to the PS5 version". De legger tilføyer også at Xbox Game Pass-versjonen derimot får oppgraderingen til Xbox Series uten ekstra kostnad.

Greedfall
GreedfallGreedfall
GreedfallGreedfall
GreedfallGreedfall

Relaterte tekster

1
GreedfallScore

Greedfall

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Spiders Studio prøver seg med enda et rollespill, men dette er faktisk deres beste hittil. Vi anmelder det spennende Greedfall.Loading next content