Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall ble kansellert på PlayStation 5 på grunn av Xbox

Microsofts oppkjøp av Zenimax endret Arkanes opprinnelige planer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både Sony og Microsoft har sagt mange dumme ting til regulatorer i forskjellige regioner for å henholdsvis stoppe eller godkjenne sistnevntes oppkjøp av Activision Blizzard. Et av de første spørsmålene som ble stilt av mange var om avtalen ville føre til at Call of Duty, Diablo, Overwatch og så videre ble eksklusive for Xbox. Xbox-sjefen Phil Spencer var rask til å si at det ikke nødvendigvis ville være tilfelle, da de tilsynelatende ønsker å gjøre spill tilgjengelige for enda flere mennesker over hele verden. Det vil åpenbart være noen unntak, og dette vil definitivt bli brukt av Sonys advokater.

FordIGN fikk snakke med Arkane-lederen Harvey Smith som en del av den siste Redfall-forhåndsvisningen (som du finner Alex' inntrykk av her), og han avslørte at Redfall opprinnelig også skulle lanseres på PlayStation 5. Dette endret seg da selskapet ble kjøpt opp av Microsoft, for da fikk studioet beskjed om å avbryte PS5-versjonen og i stedet fokusere på Xbox Series og PC.

Ikke akkurat en merkelig beslutning, men definitivt en Sony vil nevne i neste møte med Storbritannias Competition and Markets Authority og slikt i et forsøk på å overbevise regulatorene om at Microsoft kan gjøre noe lignende med Activision Blizzard-spill hvis avtalen blir godkjent.

Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.Loading next content