Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall er Xbox Game Pass' nest største lansering i år

Til tross for negativiteten ser det ut til at mange fortsatt ønsket å se den vampyrbefengte byen med egne øyne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En fersk artikkel fra True Achievements har vist at Redfall ikke har slitt for mye når det gjelder spilletid, og det har til og med vært den nest største lanseringen for Xbox Game Pass i 2023 til tross for den negative pressen rundt spillet.

Som vi har dekket ganske mange ganger har Redfall absolutt ikke fått den beste starten, men det ser ut til at Arkanes rykte fortsatt har skapt mange nysgjerrige spillere som vil se om spillet er så skuffende som anmeldelser påstår.

Å være tilgjengelig fra første dag for Game Pass-abonnenter var selvfølgelig nødt til å hjelpe spillet, men det er fortsatt litt overraskende å se at det fortsatt har klart å få mange spillere på Xbox til tross for all negativiteten.

Har du prøvd Redfall ennå?

Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.Loading next content