Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfalls siste spillbare karakter virker veldig nyttig i trailer

Devinder kan bli en favoritt for mange spillere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har blitt introdusert for Redfalls Remi, Jacob og <Layla de siste to ukene, og nå er det på tide å møte den fjerde - og siste - spillbare karakteren.

Devinders trailer får ham til å virke god på publikumskontroll og å komme seg ut av livstruende situasjoner, ettersom hans elektrifiserte spyd kan skade flere vampyrer og slikt over et stort område, og en annen av oppfinnelsene hans teleporterer ham bort fra trøbbel. Topp det med ultrafiolett lys som både kan paralysere og drepe fiender, og du kan nok være ganske trygg på at kommende oppdateringer vil justere hvor sterke disse ferdighetene er etter lanseringen den 2. mai.

HQ
Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.Loading next content