Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   forspill
   Resident Evil: Revelations

   Resident Evil: Revelations

   Capcoms skrekkelige skrekkspillserie tar turen til Nintendo 3DS for et helt nytt og frittstående kapittel i Resi-kronologien...

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Et bærbart Resident Evil til 3DS
   Visst kan det lyde merkelig, siden det bærbare formatet rent teknisk ikke er det mest optimale for skrekkspill. Innlevelsesfaktoren er det viktigste i denne sjangeren, noe man risikerer å miste på grunn av skjermstørrelsen og den merkbart lavere kvaliteten på grafikk og lyd. Det finnes mange bevis på dette, de fleste faktisk i form av Resident Evil-spill. Vi har blant annet Resident Evil: Gaiden til Game Boy Color, samt en drøss med mobilspill å nevne, men til forskjell fra disse kan Resident Evil: Revelations vel så godt leve opp til sitt hellige navn og rykte. Det er et frittstående spill, men like fullt ambisiøst og historietungt (som også er tro mot de viktigste kapitlene i serien.)

   Det som skiller Revelations fra alt annet
   Capcom anser Resident Evil: Revelations som neste store del i serien. Det bør vi også gjøre. Revelations går tilbake til seriens skrekkrøtter med stort fokus på utforskning og gåteløsning. Med det sagt bruker man fortsatt kontrolloppsettet fra de siste spillene (Resident Evil 4, Resident Evil 5), hvilket betyr at man ikke trenger å bekymre seg for frustrerende kameravinkler og knotete siktesystem. Denne gangen får spilleren til og med mulighet til å sikte inn våpenet i førsteperson, noe som henger i tråd med det faktum at ammunisjon slettes ikke vokser på trær i Resident Evil: Revelations.

   Historien
   Resident Evil: Revelations tar sted mellom del 4 og 5 i serien, der spilleren får stifte bekjentskap med veteranene Chris Redfield og Jill Valentine. Steder som skal utforskes er blant annet en havneby, et vinterlandskap og et zombiebefestet cruiseskip. Mer enn dette vet vi ikke. Det har nok vært sparsommelig med svar på hva som skjedde mellom Resident Evil 4 og 5, men uansett hva som skjedde virker det som Capcom er overbevist om at det er spennende nok til å utgjøre et helt spill.

   Til skrekken tar oss
   Til tross for at man satser mer på skrekk i denne omgang, spilles Resident Evil: Revelations på samme måte som i de to nyeste spillene. Forskjellen er at det blir færre fiender og mindre ammo, kort sagt. Venter du deg et Resident Evil-eventyr som utnytter 3D til det fulle kan det derimot bli skuffelse å spore. Av det vi har sett og prøvd er det ingenting ved spillet som blir bedre med 3D-funksjonen aktivert.

   Dette er en annonse:

   Istedet dukker det opp en liten porsjon nyheter via de to skjermene på konsollene. Ved hjelp av den nederste skjermen holder du orden på helse og utstyr uten å måtte sette spillet på pause. Og ikke nok med det: du kan også sikte og avfyre våpen i bevegelse, en mulighet som aldri har vært tilstede i noen av Resident Evil-spillene opp gjennom seriens 15 år lange historie.

   Ingen dato foreløpig
   Og dette er alt vi vet om spillet så langt. Ingen slippdato er spikret, ingen info om ytterligere spillmodier eller flerspiller har blitt nevnt. Er man ordentlig kåt på Resi-serien kan man likevel se frem til Resident Evil: The Mercenaries 3D, som slippes til Nintendo 3DS senere i år. The Mercenaries benytter seg følgelig av samme spillmessige funksjoner som i Resident Evil: Revelations.

   Resident Evil: Revelations
   Resident Evil: Revelations
   Dette er en annonse:
   Resident Evil: Revelations
   Resident Evil: Revelations
   Resident Evil: Revelations
   Resident Evil: Revelations
   Resident Evil: Revelations
   Resident Evil: Revelations
   Resident Evil: Revelations

   Relaterte tekster

   4
   Resident Evil: RevelationsScore

   Resident Evil: Revelations

   ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg - GR SE

   Jill Valentine reiser på enda et Middelhavscruise i HD-konverteringen av den tidligere bærbare monsterslakten. Vi har satt karakter på Resident Evil: Revelations...

   2
   Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

   Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

   NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

   Har du lyst til å variere zombieslakten i Resident Evil: Revelations til PC, Playstation 3 eller Xbox 360? Da kan vi og Capcom gjøre deg en tjeneste. Vi deler nemlig ut...   Loading next content