Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Returnal

Returnal-trailer bekrefter PC-versjonen lanseres i februar

Vi er mindre enn en måned unna å se det første PlayStation 5-eksklusive spillet på "master race", og her er PC-spesifikasjonene for de som ønsker den beste opplevelsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Housemarque's Returnal var uten tvil 2021s beste spill i mine øyne, så jeg ble en veldig glad mann da Housemarque endelig offisielt bekreftet PC-utgaven forrige måned. Det eneste problemet var at kunngjøringen bare sa at denne ville lanseres tidlig i år. Heldigvis trengte vi ikke å vente lenge på den eksakte datoen og flere detaljer.

Dagens trailer viser ikke bare frem noen av PC-funksjonene til det fantastiske spillet, inkludert skjermoptimaliseringer som Nvidia DLSS, NIS og AMD FSR, støtte for ultrabrede oppsett, enda bedre ray-tracing, Dolby Atmos og åpenbart den utmerket brukte DualSense-kontrolleren. Den avslører også at Returnal vil lanseres på PC den 15. februar.

Det er mindre enn en måned unna, så vi har også fått enda flere PC-spesifikasjoner for de av dere som ønsker å spille dette i all sin prakt. Du kan se de under traileren.

HQ
Returnal
ReturnalReturnal
ReturnalReturnal
ReturnalReturnal

Relaterte tekster

0
Returnal på PCScore

Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Laursen

Returnal har kommet tilbake med hevn! Laursen har kjempet seg gjennom mørke ruiner og mangearmede monstre for å levere en rask gjennomgang av spillets PC-utgivelse.

1
ReturnalScore

Returnal

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Housemarque har akkurat satt standarden for grafikk, lyd og kontroller på PlayStation 5, så når gameplayet er ekstremt bra også er dette lett årets beste spill så langt for Eirik.Loading next content