Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Rykte: God of War: Ragnarök blir mye større enn God of War

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spill som Horizon: Zero Dawn, Days Gone, The Last of Us: Part II og Ghost of Tsushima viser at PlayStation Studios virkelig har satset på enorme spill det tar flere titalls timer å fullføre de siste årene, og God of War-oppfølgeren har tydeligvis ikke tenkt å være noe dårligere.

David Scott Jaffe, skaperen av de to første spillene i serien og nå ivrig Youtuber, har lagt ut en video hvor han sier at veldig pålitelige kilder hos Sony hevder at utviklerne i Santa Monica Studio har som mål at God of War: Ragnarök skal bli rundt 40 timer langt. Dette er langt mer enn de rundt 20 timene det tar å fullføre historien eller over 30 for de av oss med platinum-trofeet i God of War. Jaffe bemerker dog at han ikke vet om dette tallet er hva en gjennomsnittlig spiller vil bruke eller for å få platinumet, men det er uansett veldig klart at oppfølgeren skal bli langt større enn mesterverket vi fikk i 2018.

Synes du dette høres bra ut så lenge kvaliteten fortsatt er veldig høy eller bør PlayStation Studios fokusere litt mer på mindre spill som Concrete Genie, Astro's Playroom og lignende?

God of War: Ragnarök

Relaterte teksterLoading next content