Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

S1mple har sluttet seg til Team Falcons i BLAST Premier: Spring Showdown.

Han vil være stand-in for det saudiarabisk-støttede laget i turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden rapporterte vi om nyheten om at Oleksandr "s1mple" Kostyliev ville avslutte pausen sin Counter-Strike ved å komme tilbake i aksjon en gang etter PGL Major Copenhagen. Dette betydde at vi antok at s1mple ville være tilbake som en Natus Vincere-støttepilar i slutten av mars/april, men det viser seg at CS-legenden har noen planer på plass før det.

S1mple vil faktisk konkurrere i BLAST Premier: Spring Showdown i mars som stand-in for Team Falcons. Det er besluttet at han vil avbryte sin inaktive status tidligere enn forventet for å prøve å hjelpe laget med å få en av de to ledige plassene til BLAST Premier: Spring Final som arrangeres i juni.

Det er uklart hva s1mples planer vil være etter Spring Showdown (som er planlagt 6.-10. mars), men vi forventer fortsatt at han på et eller annet tidspunkt kommer tilbake til Natus Vinceres aktive team.

Counter-Strike 2

Relaterte tekster

0
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har fortsatt med å desarmere bomber, redde gisler og kjøpe obskøne mengder våpen i denne oppfølgeren til det klassiske spillet.Loading next content