Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Sega Superstars Tennis

Sega Superstars Tennis

Mario har infiltrert de fleste idretter allerede. Nå prøver Sonic seg på det samme. Vi har testet Sega Superstars Tennis.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mario er en figur som har blitt mer enn en tykk rørlegger med bart. Han har blitt et merkenavn, og ved å putte Mario i fotballspill, tennisspill, baseballspill og alle mulige andre idrettsspill, sikrer man seg et solid salg for alle Nintendo-fans.

Så derfor prøver Sega seg på samme triks med Sega Superstars Tennis. Som i Mario-spillene, dukker det opp karakterer fra kjente og kanskje litt mer ukjente Sega-spill på tennisbanen. Sonic er selvsagt frontfigur, sammen med figurer fra blant annet Super Monkey Ball, Space Channel 5, Samba de Amigo, Jet Set Radio og gamle klassikere som Alex Kidd og Golden Axe.

Med racket i hånda skal Segagjengen bekjempe hverandre. Utvikleren Sumo Digital står bak Segas konsollversjon av Virtua Tennis 3, og man merker at den samme spillmotoren som driver det suverene Virtua Tennis-spillet ligger bak alle de fargerike brettene. Det går litt raskere å bevege figurene, og figurene har superkrefter, men ellers minner det faktisk en del om storebror Virtua Tennis.

Sega Superstars Tennis
Dette er en annonse:

Skal man spille alene, er den største utfordringen å beseire ti forskjellige tennisbaner som alle har ulike oppgaver. I House of the Dead-verdenen må man blant annet bekjempe zombier ved å slå tennisballer i dem. Disse oppgavene minner i stor grad om treningsdelen i Virtua Figher, der man spiller bowling eller slår på blinker med tennisballer.

Opptil fire spillere kan spille mot hverandre, både lokalt og via nett i den mer tradisjonelle tennisdelen. Dette er i bunn og grunn helt streit tennis, bortsett fra at man med bra spill lader opp en kraft, som man kan aktivere for å slå superslag.

Sega Superstars Tennis virker som et ok tennisspill, men førsteinntrykket er at spillet kanskje har litt lite dybde sammenliknet med Marios mange sportsspill. Minispillene vi har prøvd trenger litt mer variasjon, og figurene har heller ikke den samme sjarmen som de mange Nintendo-figurene i Mario-spillene. Men Sega-fansen blir nok fornøyd.

Sega Superstars Tennis
Dette er en annonse:
Sega Superstars Tennis
Sega Superstars Tennis
Sega Superstars Tennis
Sega Superstars Tennis
Sega Superstars Tennis
Sega Superstars Tennis
Sega Superstars Tennis

Relaterte tekster

8
Sega Superstars Tennis

Sega Superstars Tennis

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Hva skjer når Sonic og gjengen invaderer Virtua Tennis 3? Gamereactor besøkte Sega og testet Sega Superstar Tennis.Loading next content