Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sifu

Sifus gratis Arenas-utvidels vist frem og får lanseringsdato i ny trailer

Spillet kommer også til Xbox One, Xbox Series og Steam samme dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sifu var allerede et fantastisk spill da det ble lansert på PlayStation og Epic Games Store 6. februar i fjor, men det har bare blitt bedre takket være oppdateringer og gratis utvidelser siden den gang. Derfor var det veldig hyggelig at Sloclap grep muligheten like før juleferien til å avsløre at spillet var på vei til Xbox og Steam sammen med den etterlengtede Arenas-utvidelsen en gang i mars. Nå har vi enda bedre nyheter, ettersom den spesifikke datoen har blitt avslørt i en ny trailer.

Dagens trailer viser de 5 forskjellige spillmodusene og 9 unike arenaene som venter oss i den gratis Arenas-utvidelsen før den avsluttes med å avsløre at den vil være tilgjengelig på PC, PlayStation og Xbox 28. mars. Dette betyr åpenbart at Sifu vil lanseres på Xbox One, Xbox Series og Steam samme dag, mens det er gjentas at Nintendo Switch-versjonen kommer "senere".

HQ
Sifu

Relaterte tekster

0
SifuScore

Sifu

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hva om man blander Batman: Arkham Asylum og Sekiro: Shadows Die Twice sine kampsystemer og smurte inn stilfull presentasjon?Loading next content