Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Skylanders Swap Force

Skylanders Swap Force

Disney Infinity nærmer seg med stormskritt, men Activision ser ut til å komme med et brukbart svar på tiltale. Vi har prøvespilt Skylanders Swap Force...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter hvert som sønnen min nærmer seg en alder hvor han faktisk kan holde i en kontroller (fremfor å bare tygge på dem), så blir jeg stadig mer interessert i å finne spill som vi kan spille sammen.

I forberedelsene mot dette har jeg allerede notert meg Lego-spillene bak øret, og den andre serien på radaren er selvfølgelig Skylanders. Sistnevnte kan såvisst virke som et enormt pengesluk, men jeg er mer føyelig når det gir meg mulighet til å spille sammen med guttungen.

Skylanders Swap ForceSkylanders Swap Force

For de av dere som bare har sett hyllemeterne med leker uten å skjønne hva de skal brukes til, så kan dette forklares veldig enkelt. Man plasserer en valgt figur på en slags portal, og deretter dukker den opp som en spillbar figur innad i spillet. Dette er ren magi for barna (og litt fascinerende for oss eldre barn). Beviset finner man i seriens enorme suksess som nå har tiltrukket seg oppmerksomhet fra tungvektere som Disney og Pokémon.

Dette er en annonse:

Uansett om man interesserer seg for dette eller ikke, så kommer man ikke unna at Skylanders har bidratt kraftig til overlevelsen av spillbutikker de seneste årene. Selve spillene er alltid å finne på topplistene, og på toppen av det hele kommer salget av leketøysfigurene. Det er en gullgruve.

Skylanders Swap Force

Skylanders Swap Force følger i Spyro's Adventure og Giants' fotspor, og er det tredje spillet i serien. Swap Force skiller seg fra forgjengerne med de figurene som skal lanseres senere i år. Det er 16 stykker totalt, men alle kan deles på midten og kombineres med hverandre. Dette betyr at de 16 figurene gir 256 ulike kombinasjoner, og dermed øker variasjonen i gameplayet betraktelig.

Selve grunnspillet er ganske polert. Det er fylt med sterke farger og spennende figurer - like iøynefallende som eksempelvis Epic Mickey 2: The Power of Two, og like enkelt og tilgjengelig som Lego-spillene. Dette åpner for en rekke muligheter, og det leverer kvalitet på linje med det en gammel gamer forventer.

Dette er en annonse:
Skylanders Swap ForceSkylanders Swap Force

Jeg fikk teste to brett fra det ferdige spillet, og begge var både særegne såvel som umiddelbart tiltalende. Det er nok av ting å se på, og det frister mer å bli med på spillingen enn å la ungen spille alene. Man styrer figuren sin gjennom kamper mot ulike fiender, og angrepene dine varierer etter hvilken sammensetting du har valgt før start.

De forskjellige figurene har selvfølgelig ulike egenskaper. Noen har avstandsangrep og skyter missiler, mens andre kan snurre som en tornado. Det som gjør Swap Force interessant er muligheten for bytte ut de forskjellige evnene og skreddersy en figur for en spesiell situasjon.

Skylanders Swap Force

Det finnes visse områder og minispill som krever en spesiell figur for å få tilgang. Det kan føles som om spillet mangler litt her og der til å begynne med, men det blir rikere etter hvert som du skaffer deg flere figurer.

Selve leketøysfigurene er av god kvalitet. De føles solide, og har fine detaljer. Skal vi dømme etter den korte demonstrasjonen, så er det lagt ned mye arbeid i dem. Kvaliteten på figuerene er unektelig en av grunnene til seriens suksess, og Swap Force ødelegger ikke arven. De halve figurene er enkle å sette sammen, og når to ulike er montert sammen ser de fortsatt bra ut. Godt design.

Skylander Swap Force ser ut til å kunne videreføre seriens sukses. De vellagde figurene er mer enn bare en gimmick, og det føles virkelig som om de vil by på nye muligheter. Foreldre over hele landet kan bare begynne å spare, for Skylanders har ingen planer om å slippe opp gassen riktig ennå.

Skylanders Swap ForceSkylanders Swap ForceSkylanders Swap ForceSkylanders Swap Force
HQ

Relaterte tekster

7
Skylanders Swap ForceScore

Skylanders Swap Force

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Skylanders Swap Force lar deg bytte ben og overkropp på Skylanderne. Tomas har vært farlig nær ved å bytte bort studiepengene sine mot leketøysfigurer.

6
Skylanders Swap Force

Skylanders Swap Force

FORSPILL. Skrevet av Tomas Veiden

Tomas har vært i Albany, New York og besøkt utviklerne bak det neste spillet som topper alle barns ønskelister...

2
Skylanders Swap Force

Skylanders Swap Force

FORSPILL. Skrevet av Mike Holmes - GR EU

Disney Infinity nærmer seg med stormskritt, men Activision ser ut til å komme med et brukbart svar på tiltale. Vi har prøvespilt Skylanders Swap Force...Loading next content