Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spelunky 2

Spelunky 2 nærmer seg lansering med nye skjermbilder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått over seks måneder siden forrige gang vi hørte nevneverdig om Spelunky 2, og da var det dessverre bare at spillet måtte utsettes til en gang i 2020. Heldigvis viser det seg at stillheten bare skyldes noe positivt.

Derek Yu og gjengen har nemlig jobbet hardt for å gjøre Spelunky 2 penere etter at mange fans ikke var helt fornøyde etter den første traileren, noe som nå har gitt resultater. Skjermbildene vi har fått skal ifølge Yu bare være noen få eksempel på hvordan de har tilført lang flere detaljer i hvert område, samt gi spillet litt mer liv med klare farger. Du kan jo bedømme selv med å sammenligne traileren og bildene under, samt glede deg over at Yu sier de nå er ganske nærme lansering.

HQ
Spelunky 2
Spelunky 2Spelunky 2Spelunky 2

Relaterte tekster

0
Eirik spiller Spelunky 2 klokken 16

Eirik spiller Spelunky 2 klokken 16

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Derek Yu og resten av gjengen i Mossmouth lanserte endelig Spelunky 2 til PlayStation 4 for tretten dager siden, og i morgen kommer spillet til PC også. Det er ikke rart...Loading next content