Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Judgment

Spill Judgment gratis på Xbox denne helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lost Judgment lanseres neste uke (den 24. september), og Eirik har allerede delt sine meninger om det i sin anmeldelse. Om du er nysgjerrig på serien, men ikke skaffet det første spillet enda, kan du nå prøve det gratis på Xbox i helgen.

Det er initiativet Free Play Days som lar deg spille Hunt: Showdown, Judgment og Blood Bowl 2: Legendary Edition uten ekstra kostnad frem til klokken 9 på mandag. Dette innebærer at du enten abonnerer på Xbox Live Gold eller Game Pass Ultimate. Som vanlig får du beholde all progresjon om du velger å kjøpe noen av titlene på et senere tidspunkt. De har alle gode rabatter i perioden også.

Kommer du til å laste ned og teste noen av disse?

Judgment

Relaterte tekster

1
JudgmentScore

Judgment

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ryu ga Gotoku Studio sitt nyeste spill er kanskje ikke et Yakuza av navn, men innholdsmessig kunne dette lett vært det...på godt og vondt.Loading next content