Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Splinter Cell klart for Ghost Recon: Breakpoint

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For to år siden fikk Ubisoft mange sine forhåpninger oppe da Sam Fisher fra Splinter Cell-serien plutselig dukket opp i et nytt oppdrag til Ghost Recon: Wildlands. Folk ble ikke akkurat ekstremt glade da Ubisoft fortalte at dette ikke var noe hint til et nytt spill i serien, så vi får se hvordan reaksjonen blir nå.

Ubisoft har nemlig gitt oss en ny trailer som avslører at Michael Ironsides stemme vil komme ut av Sam Fisher igjen når den snikete karen inntar Ghost Recon: Breakpoint den 24. mars. Dette er samme dag spillet også vil få en stor oppdatering som skal gjøre spillet og systemene i det mye bedre og mer underholdende, så da passer det godt at traileren også gjør narr av at de samtidig fjerner det omdiskuterte "Tier"-systemet.

Nå får tiden vise om "immersive"-modusen og litt Splinter Cell kan gi Ghost Recon: Breakpoint et bedre rykte eller ei.

HQ
Ghost Recon: Breakpoint

Relaterte tekster

2
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik synes Wildlands fortsatt er helt greit, men selv om Breakpoint følger mye av den samme oppskriften har han måtte gå lavere på poengskalaen enn på lenge.Loading next content