Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

Store kutt for Funcom i Oslo

- Den norske avdelingen ble rammet hardt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du har sikkert fått med deg oppstyret rundt norske Funcom den siste tiden. Som følge av skuffende salg av The Secret World ble selskapet nødt til å si opp halvparten av staben sin forrige uke, og de har siden annonsert at de kommer til å satse på mindre titler fremover.

Nå har de første norske profilene som ble rammet av nedskjæringene stått frem, og blant dem finner vi sjefsdesigner Martin Bruusgaard:

- Jeg jobber dessverre ikke for Funcom lenger. Jeg ble tvunget til å forlate stillingen min sammen med store deler av Oslo-kontoret forrige uke. Jeg tror prosentandelen som fikk sparken globalt sett var 50%, men Oslo-kontoret ble rammet mye hardere, skriver Bruusgaard over en rekke Twitter-meldinger.

Bruusgaard hadde jobbet hos Funcom siden 2005, og han hadde et tungt ansvar som sjefsdesigner for The Secret World. Ved siden av Bruusgaard skal også kommunikasjonsdirektør Erling Ellingsen ha blitt rammet av massepermitteringene, men det er foreløpig uklart hvor mye lengre kuttene strekker seg i norske Funcom-avdelingen.

Les også: Slår alarm om Funcom-aksjene

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content