Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Street Fighter X Tekken

Street Fighter X Tekken

PS Vita får snart besøk av spilbransjens to største slåssespilllegender. Vi har kikket på Street Fighter X Tekken...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du noen gang hatt en opphetet diskusjon med en venn om hvem som er best av Kazuya og Ryu? De fleste fans av slåssespill har vel det, og endelig legge diskusjonen på hylla, for Street Fighter X Tekken til Playstation Vita gir deg svaret.

Street Fighter X Tekken
- "Vær så god, her er en ildkule!"

Vita-utgaven inneholder noen veldig spennende godbiter. For eksempel får du tilgang til hele tolv nye figurer, eksklusive for PS Vita-versjonen av spillet. Har du det samme spillet på Playstation 3, kan du likevel overføre dem så du kan bruke dem på TV-skjermen. Du kan også spille over nett med konsollspillere. Det betyr at du kan sitte på bussen og konkurrere mot en som slapper av hjemme i sofaen.

Vita-utgaven er ikke en ren konvertering av originalspillet, men heller utviklet med Vitas funksjoner i bakhodet. Foruten styrespakene, som brukes på samme vis som i PS3-versjonen, kan Vita-spillere bruke berøringsplaten på baksiden som en slags hurtigtast. Platen er delt opp i fire deler, og trykker du for eksempel nederst i det høyre hjørnet vil du ved et enkelt trykk utføre et angrep som tilsvarer å trykke pil ned og X.

Dette er en annonse:
Street Fighter X Tekken
Slag og spark kan kobles til hurtigtastene på baksiden av konsollen for raskere tilgang til favorittangrepene dine.

Du kan skreddersy disse hurtigtastene etter eget ønske, så Vita-spillere vil få en klar fordel ovenfor PS3-brukere. Utvikleren er derimot klar over dette, og de vil bruke tiden fremover på å tilpasse funksjonen slik at den blir bedre balansert.

Spiller du Tag-Team Mode kan du dra fingeren oppover platen på baksiden for å utføre et angrep før figuren din byttes ut. Skyver du derimot fingeren nedover vil figuren hoppe over angrepet og byttes ut med en gang. Siden det er litt vanskeligere å dra fingeren oppover, taper man gjerne et par sekunder på det, sekunder som kan avgjøre en vanskelig kamp.

Street Fighter X Tekken
Ouch...under beltestedet!
Dette er en annonse:

Grafikken har også holdt seg i relativt god form, og det er ikke lett å se forskjell på de to versjonene av spillet. Det er dog en håndholdt maskin, så identisk er det ikke. Fargene er ikke like sterke, og oppløsningen er en god del lavere, uten at man nødvendigvis legger veldig godt merke til det, med tanke på at Vitaens skjerm er ganske liten i forhold til en 42" plasmaskjerm. Street Fighter X Tekken til Playstation Vita ser ut til å bli nok et kjempespill i den legendariske slåssespillserien, men Capcom hadde ingen planer om å fortelle når spillet vil være å se i butikkhyllene.

Street Fighter X Tekken
Hvordan det har seg at denne karen har en hånd som er større en hodet aner jeg ikke...
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken

Relaterte tekster

Street Fighter X TekkenScore

Street Fighter X Tekken

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki GR SE

Capcom og Namco barker sammen for å avgjøre om tre dimensjoner er bedre enn to, og hvem som er sjangerens mester...Loading next content