Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League utsettes til 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Rocksteady avduket Suicide Squad: Kill the Justice League i 2020 sa de at planen var å slippe spillet en gang i 2022. Siden den gang har pandemien bare trappet seg opp, og vi har kun fått en ganske filmatisk gameplay-trailer. Derfor har det lenge vært tvil om Batman: Arkham Asylum-skaperne faktisk vil klare å følge planen, noe du nå kan være trygg på ikke vil skje.

Alltid pålitelige Jason Schreier hos Bloomberg har hørt fra siden troverdige kilder at Suicide Squad: Kill the Justice League allerede har blitt utsatt til 2023 internt, og vi nå bare venter på at markedsføringsavdelingen skal få omrokkere litt før de offentliggjør forsinkelsen. På den mer positive siden høres det ut som om både Hogwarts Legacy og Gotham Knights fortsatt følger skjemaet for å komme ut i år.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Relaterte teksterLoading next content