Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Super Mario 3D Land

Super Mario 3DS

Den italienske rørleggeren er på vei til 3DS i sitt mest varierte eventyr noensinne. Vi har sjekket ut Super Mario 3DS...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nok en Mario-tittel... Er det snakk om et gammelt Wii-spill?
Nei, nei. Snarere tvert imot. Super Mario 3DS er en eksklusiv lekestue, kun produsert til Nintendos stereoskopiske maskin. Det er en kombinasjon av alt det som har gjort Galaxy-spillene så fantastiske, akkompagnert av knallgod 3D.

Super Mario 3D Land

Hvordan føltes det å spille med den italienske rørleggeren igjen?
Skammelig bra. Da vi plukket opp 3DS-enheten hadde Mario allerede ikledd seg vaskebjørnsdrakten, som vi kunne aktivere via den nedre skjermen. Tanooki-drakten er virkelig et lite stykke spillhistorie, og vi kommer aldri til å glemme hvor bra den ble brukt i Super Mario Bros 3.

Har det noen andre likheter med Super Mario Bros 3?
Det er flust av likhetstrekk. De vanlige tredimensjonale brettene blandes med sideskrollende 2D-brett, som minner litt om de vi så i New Super Mario Bros. Til og med flaggstanga er der. Du vet, den fra 8-bit-spillene.

Dette er en annonse:
Super Mario 3D Land

Og hvordan var 3D-effekten?
Den var imponerende, selv om Nintendo 3DS fremdeles fremkaller hodepine hos enkelte av våre redaksjonsmedlemmer. Vi spilte et brett fylt til randen med åleaktige skurker, som poppet ut av veggen på den øvre kanten av brettet for å fremkalle en vellykket 3D-effekt.

Super Mario 3D Land

Du snakker om Galaxy og New Super Mario Bros, men brettene ligner mest på Super Mario 64. Stemmer ikke det?
Så absolutt! Shigeru Miyamoto har sagt flere ganger at Super Mario 3DS er en blanding mellom Super Mario Galaxy, New Super Mario Bros og Super Mario 64. Nintendos AED-team (som laget Galaxy-spillene) blander alle Marios spilltrekk godt i det Nintendo anser som sitt mest varierte Mario-spill til dags dato.

Dette er en annonse:
Super Mario 3D Land

Så det føles ikke splittet?
Tvert imot. Øyeblikkene de blander inn (de ulike draktene, teleporteringsblokken, originalflaggstangen, 2D-brettene fra New Super Mario Bros-spillene, vaskebjørnsdrakten) er alle etablerte Mario-innspill som passer utmerket i én pakke.

Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land

Relaterte tekster

Super Mario 3D LandScore

Super Mario 3D Land

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Klassiske Mario-øyeblikk kombineres med nåtiden i Marios visitt til 3D Land. Treffer rørleggeren blink? Vi har testet Super Mario 3D Land...

Super Mario 3DS

Super Mario 3DS

FORSPILL. Skrevet av Redaksjonen

Den italienske rørleggeren er på vei til 3DS i sitt mest varierte eventyr noensinne. Vi har sjekket ut Super Mario 3DS under E3, og her er noen av inntrykkene...Loading next content