Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 7

Tekken 7 har solgt ni millioner eksemplarer

Bandai Namcos kampfest er på god vei til å bli et av tidenes største fightingspill og har nå passert ni millioner solgte eksemplarer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fightingsjangeren var en gang en av de heteste, med mange storbudsjettsalternativer å velge mellom. I dag er det bare noen få som er skikkelig populære, og ett av dem er selvsagt Tekken.

Allerede i april 2021 rapporterte vi at hele syv millioner eksemplarer hadde blitt solgt, men takket være nytt innhold som karakteren Lidia Sobieska og et blomstrende fellesskap, har det nå nådd en meget imponerende milepæl, seriens skaper og produsent Katsuhiro Harada skriver på Twitter.

Det viser seg at Tekken 7 nå har solgt hele ni millioner eksemplarer, hvilket innebærer at hele serien nå ligger på 53 millioner solgte spill. Ganske imponerende. Hva synes du selv om Tekken 7?

Tekken 7

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content