Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Cyber Snipa Stinger

Cyber Snipa er kanskje ikke så kjent her til lands, men det håper jeg det skjer noe med. For etter å ha testet denne nye lasermusen som har fått navnet Stinger, så er jeg i syvende himmel. Ikke bare tråkker Cyber Snipa Logitech på tærne, men de kan faktisk med denne musen klatre fort opp tronen som en av de beste i sitt slag!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har testet mange muser opp igjennom min årelange gamerkarriere og har inne mellom prøvd muser som ikke har vært all verden og gitt meg den nøyaktigheten jeg hele tiden har vært ute etter. For med spilling av FPS-spill krever det også at utstyret man bruker (tastatur, mus og musmatte) er i ypperste klasse. Heldigvis har de fleste produsentene skjønt hva vi gamere vil ha, men ikke alle. Cyber Snipa er i den båsen hvor de skjønner oss gamere. For alle de produktene jeg har testet har hatt en god kvalitet - se bare HER!

I dag skal jeg ta for meg en ny lasermus fra nettopp Cyber Snipa og jeg er veldig imponert. Denne gangen har de overgått seg selv og jeg kan ikke få skrytt nok av musen som har tatt meg et steg lengre i mine kamper i spill som Battlefield 1942, Battlefield 2 og Battlefield 2142. Jeg spiller som mange av dere vet både support, sniper og assault og spesielt som sniper kreves det at musen er nøyaktig og at jeg treffer det jeg sikter på. Jeg har i lengre tid vært veldig stor fan av Logitechs G9, men nå tror jeg søren meg den musen har fått en hard konkurrent. Ikke bare er Cyber Snipas mus fet å se på, men den fungerer perfekt til så og si alle spill. Om det er MMORPG, strategispill eller FPS, så fungerer den godt.

Det første jeg tenkte da jeg pakket ut musen og la den på musmatten min, var at denne ville bli perfekt. For med hånden på musen kunne jeg med en gang si at passformen var perfekt. Hånden lå som klistret til den og med store gummibelagte røde hvileplasser for tommelen og lillefingeren på sidene av musen. Selv om min høyre hånd ikke er stor, så lå den meget godt. Overflaten er lagd av et materiale som hindrer hånden din av å gli. På venstre side finner du to snarveisknapper og ved musehjulet finner du to knapper, en for fart (DPI) og den andre for macro. Macroknappen lagrer dine innstillinger og du kan på uansett PC ta med deg dine innstillinger og bruke disse. Genialt spør du meg. Midt på Stinger-musen finner du selvsagt Cyber Snipas varemerke - et ildrødt sikte som lyser heftig i mot deg og musehjulet skifter farge etter hvilken DPI du bruker, fra ingen farge ved den laveste DPI-en på 400 og så fargene rød, grønn og blå ved 3200 DPI. Ledningen til musen er lagd i rød gummi og er veldig lett å legge til slik du vil ha den. Mange produsenter benytter veldig stive ledninger til musen og dette gjør til tider litt ekkelt når du ikke får lagt ledningen godt. Da blir det spenn i ledningen og du sliter litt med at musen beveger seg selv.

Sammen med musen finner du en liten eske. I esken er det vekter på lik linje som du har i G-serien til Logitech. Her kan du selv sette inn vekter etter hvor stor motstand du vil musen skal ha. Jeg for min del liker at musen er tung og satt inn alle vektene. For meg ble dette meget godt og musen fikk den tyngden jeg ville ha.

Nøyaktigheten er det som virkelig kicker her og jeg kan uten problemer treffe alt jeg sikter på både som sniper, assault og support i Battlefield-spillene. Jeg har også testet ut musen på mange forskjellige underlag og den funket best på SteelSeries SP, selv om den også var veldig nøyaktig på tøymattene mine, til og med kontorbord-underlaget. Dette beviser at den teknologien Cyber Snipa bruker er genial på mange måter og gir oss gamere det vi vil ha.

Dette er en annonse:

Programvaren som fulgte med er enkel i bruk og du kan uten problemer stille inn musen til nøyaktig slik den skal være for deg.

Alt i alt er jeg mektig imponert over Stinger-musen fra Cyber Snipa. Nok en gang beviser de at de er med i gamet og at de tar oss gamere seriøst. Selv om musen falt veldig i smak hos meg, er det ikke sikkert den gjør det for deg, for designet er kanskje litt uvant. Derfor vil jeg anbefale å prøve den og se om den passer deg eller så tar du enkelt og greit sjansen, og jeg kan garantere deg at du ikke vil angre. Tenk, Logitech har fått en hard konkurrent som puster giganten i nakken med Stinger-musen. Jeg for min del vet i alle fall hvilken mus jeg skal bruke i tiden fremover - uten tvil Stinger-musen. Nå kan Logitech G9 musen min ta seg en velfortjent pause...

Vil du vite mer om Stinger-musen, kan du klikke deg inn på produsentens offisielle nettside

Hvis du nå har blitt fristet, kan du klikke deg inn HER for å kjøpe den.

Dette er en annonse:
Cyber Snipa Stinger
Cyber Snipa Stinger
Cyber Snipa Stinger
Cyber Snipa Stinger
Cyber Snipa Stinger
Cyber Snipa Stinger
Cyber Snipa Stinger
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Meget nøyaktig og lekker mus. Masse innstillinger, meget tøyelig ledning og har vekter for den perfekte tyngden.
-
Passer ikke venstrehendte.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Test: Cyber Snipa Stinger

Test: Cyber Snipa Stinger

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Cyber Snipa er kanskje ikke så kjent her til lands, men det håper jeg det skjer noe med. For etter å ha testet denne nye lasermusen som har fått navnet Stinger, så er jeg i syvende himmel. Ikke bare tråkker Cyber Snipa Logitech på tærne, men de kan faktisk med denne musen klatre fort opp tronen som en av de beste i sitt slag!Loading next content