Norsk
Gamereactor
forspill
The Crew

The Crew

Gjør deg klar for en massiv flerspillerracer på kryss og tvers av USA, for Ubisoft gir full gass inn i den neste konsollgenerasjonen...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I starten av den nåværende konsollgenerasjonen hadde Test Drive Unlimited en visjon for et MMO-racingspill. I så måte er det vel bare passende at noen av talentene fra den gjengen (Ivory Tower) har sluttet seg til Ubisoft og Ubisoft Reflections for å presse grensene enda lenger nå som vi står på terskelen til en ny konsollgenerasjon. Ideen om et racingspill hvor alle kjører rundt i den samme, enorme, åpne verdenen, slår seg sammen i «crews» på fire personer for å utføre oppdrag - det minner unektelig om hvordan MMO-rollespill er bygd opp. Og som med alle MMO-er, så er det viktig å kunne personliggjøre bilen og vise frem hva du har klart en viktig del av opplevelsen. Hvis noen ruller opp på siden av deg i en gullbelagt Bently, så vet du at vedkommende har brukt mye tid i spillet.

The Crew

Vi har kjørt rundt i en rekke racingspill med åpen verden i det siste, og The Crew vil lett bli sammenlignet med de seneste Need for Speed-titlene. Men, den verdenen The Crew byr på er gigantisk sammenlignet med disse spillene. Du kjører ikke bare i en by eller en region, men faktisk på tvers av et mini-Amerika. Byer som New York (som vil være på størrelse med GTA IVs Liberty City., San Francisco, Detroit og Miami har blitt gjenskapt, og det samme gjelder alt som befinner seg mellom dem. Ørkener, skoger, øde landeveier, racingbaner - The Crew har litt av alt, og du kan konkurrere stort sett overalt.

The Crew
Dette er en annonse:

The Crew ble feilaktig beskrevet som en bilsimulator da de første ryktene slapp ut. Styringen er mer arkadeaktig, og tankene går til Burnout mens vi spiller et oppdrag i Miami hvor vi booster avsted og samarbeider om å ta ut en annen bil. Dessuten er det lett å se arven fra Test Drive Unlimited, ettersom ideen om at kjøring på alle veier, skogsveier og baner står i sentrum. Alle bilene kan også bygges om for å passe til de ulike forholdene.

Bilene er i The Crew er lisensierte, og alle har 19 punkter som kan tilpasses med hundrevis av deler. Sammen med det grundige verktøyet for å lakkere bilen og sette på foliemerker, så har man alt man trenger for å lage et personlig uttrykk gjennom kjerra.

The Crew

En viktig del av The Crew er såkalt emergent gameplay, som innebærer at situasjoner oppstår av seg selv. Selv om kreativ sjef, Julian Gerighty sier at det ikke vil finnes verktøy til å lage egne oppdrag ved lansering, så er det noe de jobber med.

Dette er en annonse:

Vi spilte et par oppdrag i The Crew på Xbox One (det kommer også til PS4 og PC) - et vanlig offroadrace et sted som minnet om Death Valley, og et raid (det vil si et takedown-oppdrag) i Miami. Alle oppdragene kan spilles alene eller i co-op. Verdenen er full av små utfordringer som tester kjøreegenskaper, hastighet og lignende, og her kan man utfordre venner på en tilsvarende måte som vi kjenner fra Criterions Need for Speed-titler med Autolog.

The CrewThe Crew

I likhet med Assassin's Creed IV: Black Flag har The Crew også sin egen «Companion App». Her kan du gå til garasjen og fikse på bilen din, i tillegg til at det vil finnes en spillbar del her (hva det sistnevnte innebærer er fortsatt et mysterium).

Ubisoft holder fortsatt visse detaljer hemmelig. Vi vil få crew battles, men detaljene er ikke røpet utover at det vil innebære fire mot fire. Historien vet vi heller ikke så mye om, men det skal handle om å kjøre på tvers av USA. The Crew låner altså elementer fra mange kjente spillserier, men de leverer også noe vi ikke har fått før - og det er en massiv flerspillerracer hvor alle kjører rundt i den samme verdenen.

The Crew
The Crew
The Crew
The Crew

Relaterte tekster

7
The CrewScore

The Crew

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Ubisofts påståtte racing-MMO har rammeverket det trenger for å bli noe fenomenalt, men dessverre lever ingen av bestanddelene opp til gullet og de grønne skogene...

1
Alt om The Crew: Calling All Units

Alt om The Crew: Calling All Units

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den andre utvidelsen til The Crew slippes i dag, og da passer det godt å vite hva man faktisk får for pengene. Siden man nå får helt nye gameplaymekanikker med tanke på...

0
GR Live spiller The Crew: Calling All Units

GR Live spiller The Crew: Calling All Units

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dagens sending av Gamereactor Live skal vi ta en første kikk på Ubisofts MMO-bilspill, The Crew. I en time fra klokken 17.00 får vi et eksklusivt møte med den kommende...

2
Last ned The Crew gratis neste uke

Last ned The Crew gratis neste uke

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft feirer 30 år, og i den sammenheng har de delt ut gratis spill til alle som er Ubisoft Club-medlemmer. Vi har allerede fått Prince of Persia: The Sands of Time,...Loading next content