Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
The Division

The Division

Vi fikk en rask smakebit på det etterlengtede MMO-actionspillet i forkant av E3-messen, og vi kan skrive under på at The Division fortsatt er interesante saker...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er to år siden The Division stakk av med oppmerksomheten på E3, og forventningene har holdt seg høye siden den gang. Spillet har riktignok blitt utsatt, men det kan se ut til at en lansering i første kvartal 2016 er innenfor rekkevidde. Vi har endelig fått teste det på Xbox One på E3, og selv om grafikken ikke er like god som i det første gameplay-klippet, så lot vi oss imponere.

Spillet føles spesielt. Det er i større grad en taktisk, realistisk og ferdighetsbasert vri på dekningsbaserte RPG-skytespill (som i Mass Effect). Det ble dessuten nevnt flere ganger under vår testrunde at The Division er mer som et standard skytespill krydret med MMO-elementer.

HQ

PvP har vært et av de store spørsmålstegnene som har hengt over spillet. Ubisoft Massive snakket om Dark Zone, et karanteneområde på Manhatten uten lov og orden. Det er her du finner den beste looten, og det er her du kan møte på andre spiller som kanskje er vennlige. Uten å ha testet dette fikk vi vite at grunnideen består av at et lag forsøker å frakte noe verdifull til et sted. Disse kan man velge å angripe, og i så fall blir du en felles fiende for alle andre lag. De risikerer ikke noe ved å angripe dere, men dere risikerer mye ved å gå etter verditransporten.

Dette er en annonse:

Før vi kom så langt spilte vi mot «Cleaners» og «Rikers» - den siste en faksjon som ble avslørt på E3, bestående av tidligere innsatte ved Rikers Island. I lag på tre spillere fikk vi velge mellom de vanlige rollene «medic», «assault» og «sniper», og det var da karakterer som allerede var satt opp for oss. Vi fikk nemlig ikke mulighet til å velge selv, men dette vil naturligvis bli mulig for deg når spillet er klart. Selv med en snikskytter på laget er det viktig at man holder sammen, så i stedet for å finne et punkt på avstand man forsvarer fra må man ta ut fiender mens man er sammen med laget sitt. Det finnes også en rekke interessante hjelpemidler som eksempelvis miner og klebrige bomber som kan kastes og detoneres på avstand.

The DivisionThe DivisionThe DivisionThe Division

Vi fikk ikke spille så veldig mye, men vi fikk forståelse for at ammunisjon ikke er uendelig. Presentasjonen og menyene er en egen historie. Enten du liker å ha informasjon eller ikke i bildet mens du spiller, så føles det hele tiden som passende for settingen. Vi er i hvert fall nysgjerrige på mer lagarbeid når spillet slippes.

HQ
Dette er en annonse:

Relaterte tekster

0
The Division - UndergroundScore

The Division - Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan bli kaldt i New York om vinteren, og derfor har kjeltringene i The Division trukket nedover. Likevel holder de på med akkurat det samme der nede som på gateplan...

1
The Division: UndergroundScore

The Division: Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Vi har kanskje ryddet opp i New Yorks gater, men trusselen har kun flyttet seg noen meter nedover. Bli med ned i mørket i den første utvidelsen til Ubisofts onlinespill...

0
Spill The Division gratis i helgen

Spill The Division gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har virkelig vært ivrige på å la folk prøve The Division gratis noen helger etter lansering, noe vi virkelig ikke klager på. Vi synes nemlig fortsatt at spillet...Loading next content