LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   forspill
   The Elder Scrolls Online

   The Elder Scrolls Online

   Gamereactor er klare med noen inntrykk, og en haug med bilder, fra Zenimax Online Studios' enorme nettrollespill...

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det hadde vært veldig fint å kunne servere en anmeldelse av The Elder Scrolls Online til frokosten din i dag, men det har vist seg å være umulig. Zenimax' enorme nettrollespill har krever ganske enkelt mer tid før vi kan dele våre meninger og ikke minst sette en karakter.

   Spillet er gigantisk, og vi kan ennå ikke si om det hele er verdt pengene dine. Det vi derimot kan gjøre inntil videre, er å dele noen inntrykk for de siste ukers spilling koblet med noen bilder fra turen.

   Vi håper at vår anmelder, som allerede har brukt mye tid i betaen og det ferdige spillet, kan komme med en rettferdig vurdering til uken. Vi vet at han er stor fan av Skyrim og resten av Elder Scrolls-serien, så du kan forvente at han kommer til å gå over spillet med lupe (hvis det uttrykket fortsatt fungerer i dagens samfunn).

   Her følger våre foreløpige inntrykk.

   Dette er en annonse:

   Dette er ikke Skyrim med venner
   Uansett hvor mye Zenimax har forsøkt å overbevise oss, så er ikke dette Skyrim med venner. Omgivelsene føles livløse, kameraet fungerer ikke fornuftig i førsteperson (noe som kun er et problem for deg som foretrekker det perspektivet), man kan ikke samle ting og leke seg med omgivelsene i samme grad som eksempelvis i Skyrim. Det er kort fortalt en annerledes fysikk med andre regler.

   Det er derimot i nærheten av å føles litt som Skyrim, og når det gjelder perspektiv er det egentlig greit å benytte tredjeperson i et MMO - særlig med tanke på alt arbeidet man legger ned i karakterens utseende.

   The Elder Scrolls Online

   Grafikken imponerer og har realistiske elementer
   Som litt over middels opptatt av grafikk er det en fornøyelse å se på The Elder Scrolls Online. Lyset skinner gjennom tette løvtrær, og skyggene faller vakkert i kveldsolens stråler. Det er ganske enkelt veldig pent til å være et MMO.

   Dette er en annonse:

   Realisme er naturligvis relativt i et spill, men det virker for det meste realistisk her. Unntakene er menneskerasen i spillet, tett etterfulgt av orker, alver, khajitter og argonians.

   The Elder Scrolls OnlineThe Elder Scrolls Online
   The Elder Scrolls OnlineThe Elder Scrolls OnlineThe Elder Scrolls Online

   Det er stille. For stille
   Livet i byene ser ut til å stå på vent. NPC-ene gjør ikke så mye ut av seg, men dette forventer vi å se en endring på når massene får tilgang til spillet. Selv om det ikke vil bli mer liv i NPC-ene, så vil et tilskudd av levende spillere sørge for mer liv og røre i spillet.

   Musikken er derimot fremragende
   De storslåtte musikkstykkene er denne gangen kanskje noen av de beste i hele serien. Alle som har spilt de tidligere spillene vet at dette er en modig påstand å fremme, men jeg vil gå så langt som å si at hvis du ikke har tid til å sette deg inn i et nettrollespill er det fortsatt verdt å kjøpe lydsporet. Sjekk bare ut traileren i bunn av denne artikkelen.

   Oppdragene
   Oppdrag- og quest-strukturen ser ut til å være bedre her enn i de fleste nettrollespill. Det er sjelden man sendes ut for å drepe ti stykk av X eller samle inn ti Y. Det ser ut til å være en vanskelig oppgave å skulle utforme engasjerende oppdrag som er virkelig originale i et MMO, og det viser seg raskt at det er morsomst å løpe rundt på egenhånd og oppleve eller finne mindre oppdrag. Eksempelvis føltes det veldig virkelig da jeg måtte hjelpe til ved en brann i en by, og det er i slike tilfeller at The Elder Scrolls Online virkelig skinner.

   Vi har dårlig tid
   En alv kan løpe fra både deg og hesten din. Fremkomstmidlet ditt er altså ikke superraskt. Til gjengjeld kan man nærmest finne et dyrepasserspill innad i MMO-et, for hvis du logger deg inn daglig og steller godt med hesten vil den bli raskere og sterkere - selvfølgelig avhengig av fôret du bruker. Det er selvfølgelig mulig å bare selge øket til slakteren og heller skaffe deg noe nytt og bedre, eller du kan investere i Emperial Edition av spillet slik at du får en raskere hest fra dag én.

   Forvent anmeldelsen vår i neste uke!

   The Elder Scrolls OnlineThe Elder Scrolls Online
   HQ

   Relaterte tekster

   The Elder Scrolls OnlineScore

   The Elder Scrolls Online

   ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

   Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...   Loading next content