Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Gunk

The Gunk tar kampen mot Halo Infinite, The Witcher og fler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok altså over et år fra svenskene i Image & Form kunngjorde at de ville gå fra 2D-spillene i SteamWorld-universet til å prøve seg i 3D med The Gunk til vi hørte og så noe nevneverdig mer. Da vi fikk gameplaytraileren i august var planen at smørjefjerningen skulle skje en gang i desember, og i motsetning til mange andre spill den siste tiden blir det en realitet.

Som forventet dukket nemlig spillet opp i kveldens Thunderful-stream. Der fikk vi en gameplaytrailer som i tillegg til å vise oss mer av den vakre verdenen og introdusere Fiona Nova, stemmen til hovedkarakteren, avslører den at The Gunk vil slippes på PC, Xbox One, Xbox Series og Xbox Game Pass den 16. desember.

HQ
The Gunk

Relaterte tekster

0
Image & Form annonserer The Gunk

Image & Form annonserer The Gunk

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Vi trodde aldri det kom til å skje, men nå har Image & Form, de hyllede Steamworld-utviklerne, laget et spill som tilsynelatende ikke inneholder noen roboter! The Gunk er...Loading next content